Tänkte slänga upp ett inlägg om allas favorit ämne... sex!

Ett inlägg idag om kvinnans känsliga punkter, & ett imorgon om mannens!
Så håll utkik & enjoy the new tricks in bed....

Kvinnans punkter är många, & antagligen många av dem hade du inte en aning om.
Men man lär sig något nytt varje dag!



Läpparna
En tydlig och välkänd erogen zon. Här möts massor av nervändar som gör området extra känsligt för beröring. Både kyssar och ord gör som bekant sitt i förspelet.

Klitoris
Här finns den största samlingen av nervändar på hela den kvinnliga kroppen, vilket gör stället direkt sammankopplat med himmelsk njutning. En given punkt att uppvakta! Dock inte för mycket eller för länge på en gång, eftersom det som tidigare nämt är stället på kvinnans kropp som är absolut känsligast.


Vaginan
Inte så överraskad att den var med på listan va? Extra känsligt är slidans främre vägg, där också g-punkten sitter.


Brösten
En favorit både bland män och kvinnor i de flesta fall. Brösten påverkas starkt av hormonella flödet i kvinnokroppen och kan vara olika känsliga för stimulans beroende på tidsperioden. PMS eller mens kan göra dem till förbjudet område.


Bröstvårtor
Även denna del av kvinnans bröst är olika känslig beroende på kroppens hormonella status. Är det läge för stimulans passar kyssar, smek och kanske försiktiga små nyp utmärkt som humörförstärkande åtgärder.

Stimuleras dem under sexakt, samtidigt som man stimulerar där nere, kan det i vissa fall leda till att underlätta till en orgasm.


Hals och nacke
Huden på halsen i nackens hårfäste är extra känslig för beröring. Området känns intimt och en kyss eller en smekning här ger oftast trevliga rysningar i hela kroppen.


Naveln
Naveln, "eller livets knapp", är ofta ett bortglömt område. En försiktig och ödmjuk uppmärksamhet riktad mot området skickar signaler nedåt mot genitalierna.


Höfter
En öm smekning längs höfternas kurvor får de flesta kvinnor att känna sig extra feminina.


Insidan av låren
Här finns nerver som sträcker sig ända in mot könsorganet och klitoris. Retfulla smekningar från knäna och uppåt/inåt är extra upphetsande.

Vristerna och handflatorna
Här är huden också extra tunn och därför känslig för beröring. Ett pekfinger som gör cirklar i en handflata uppfattas som eggande och är också känt för att visa tydligt att man vill dyka ner i sänghalmen.

Armhålorna
Ömma kyssar i en (kanske välrakad och väldoftande) armhåla sänder signaler till hela kroppen. Men var försiktig om du bär deodorant, det kan få obehagliga konsekvenser i hans/hennes mun om det är en för stark och antipersperant produkt du har på dig.

1 kommentarer

NadjaNathalieJasmine

03 Mar 2009 09:07

ARMHÅLORNA ? hahah ucsh :D näe hade någon rört sig i de området på mig hade jag blivit äcklad, bläähh. men allt annat stämmer in, fast det saknas några punkter tycker jag

Kommentera

Publiceras ej