Eller ja.. långt ifrån i detalj, men lite hum ska ni få om hur jag har haft det!

Tog tåget till Göteborg i Torsdags, mötte upp min vän, vi åkte raka spåret till Liseberg, åkte karuseller och hade allmänt trevligt. Dagen var väldigt lyckad, med gråa moln på himlen som aldrig riktigt ville spricka upp och låta oss lida av regn, det var vi väldigt tacksamma för!
Hur som haver skulle det snart vända.


När vi var på väg till bilen, för att ragga vidare, när vi kommer fram till bilen får jag av någon anledning för mig att öppna ena bakdörren, som visar sig vara öppen! Så jag frågar helene "helene, glömde du låsa?" Hon med paniken sakta framkrypandes i halsen "Nee?" Så kan även hon öppna dörrar på hennes sida, varpå jag får se att handsfacket är uppslitet.. & kort därefter ser helene att ena bakrutan är krossad = inbrott i hennes bil!
Dem jävlarna har först försökt få upp låset med någon jävla skruvmejsel or what ever, så låset på förar sidan är helt fucked up & obrukbart, när inte det gått som dem velat, har dem istället plundrat sönder ena bakrutan, snott helenes dator, gps, digitalkamera, parfymer (mycket saker låg i en väska som dem snodde med sig)

Så vi vände oss till en vakt, polisanmälde händelsen, och ja.. inte så mycket mer med det. Hade helene haft hemförsäkring hade hon fått tillbaka pengarna för det som blev snott - men det har hon inte.
Jag tror med andra ord att hon lärt sig en läxa.

Hur eller hur försvann våran glädje över att vara i Göteborg ganska raskt efter det.
Av miljoner bilar på en stor fet parkering och just HENNES bil blir deras offer för den här gången.
Fucking sick!

Nåja, efter det åkte vi ut till Askim badet, parkerade bilen och jag gjorde mig i ordning för att möta upp Malou. Hon kom på sin moppe & vi traskade upp på klipporna för att titta på ett sally avsnitt på min dator i mörkret, över havet. Mys pys värre!

Efter det, spenderade vi sisådär x antal timmar innan vi kunde & ville skiljas åt.

På fredagen begav vi oss till vårat bokade vandrarhem, checkade in, fixade lite där & begav oss sen till Liseberg igen. Den här gången med sällskap till Helene.
Efter det begav vi oss hem till vandrarhemmet, fixade i ordning oss, & började inta alkohol, för att sedan bege oss till gaybaren "Gretas". Första gången för både mig och Helene på en gaybar.
Det absolut första som hände när jag klivit in några meter in i lokalen var att en tjej slet tag i mig och presenterade sig som någon jag pratar med på Qx, kul!
Sen var det flera stycken till som jag stött på genom den hemsidan, hur kul som helst! (:

Jag drog hem lite tidigare än Helene för att möta upp Malou.
Full och galet TRÖTT som jag var, somnade jag givetvis ifrån henne stackarn. Så hon fick åka hem igen, utan att träffa mig. Galet!
Men vi möttes upp på morgonen klockan 8 istället & satt nere på en bänk med en filt över oss nedanför vandrarhemmet och pratade oss bort i timmar, åter igen.
Myyyyyyyyyyys var det! (a) Say no more.

Sen checkade vi ut & ja.. här är jag nu.

Det blir Göteborg & Liseberg snart igen. Den 5 juni för att vara exakt! Då får jag eventuellt och förhoppningsvis sällskap & övernattning hos Malou. Trevlans!

& efter många timmar i kyla, inte så jätte bra klädd, har jag gått & blivit sjuk. (Y) Hurray & and very lucky me.. Ehmf.

Så ja, kortfattat har det alltså varit både kaos, hur kul som helst, kallt, hur mysigt som helst (a) & snurrigt!

Luuuucky me!
:*

2 kommentarer

Sara

15 May 2010 21:58

Först sjukt tråkigt me inbrottet men de andra värsta urber mys :D

lycka till me de ;)

Malin

15 May 2010 22:17

sara; aaaw. tack för det! (:

Kommentera

Publiceras ej