Okej. Vem som helst kan bli en stor fet jävla världs stjärna.
Till&med den där fjollan med 0 träffar på sångspelet singstar.
Jag yrar som vanligt runt på internets gator & kom över det här klippet.

Ett klipp innehållandes en konsert med allas vår Britney Spears. Det är bara det att det här är endast hennes "vocal mic" man hör. Vill säga microfonen utan "tillsatser" alltså med andra ord, hennes riktiga röst.

Jag läste en kommentar under klippet där det stod att det är tydligen så de gör, utgår från hennes naturliga sångröst, & lägger på "playback" rösten, & mixar ihop de på något magiskt sätt. Skulle det sen vara så att det låter på tok för illa så sänker de helt enkelt bara "vocal micen" & låter det andra överta för att inte komma "out of pitch" som de så fint skrev.

& man förstår varför de sänker vocal micen på Britney. Fyfan vad illa det låter.

5 kommentarer

Matilda

29 Oct 2010 00:45

Om detta hade vart Brittans röst, så hade hon väl haft bättre uttal? Jag menar, hon är ju ändå amerikansk och borde ha bättre uttal än detta..

Man kan göra så mycket skit med dagens teknik, så man kan lika gärna ha lagt på någon annans röst, och sagt att det är hon!

Har kompisar som vart på hennes konserter, och det låter inte såhär.. :P

Manuela

29 Oct 2010 12:45

Ja tror att det mycket väl kan vara så här det låter. Det vore konstigt annars. En sådan konsert som hon gör, där hon dansar, hoppar runt osv osv.. Inte ens den med bäst kondition i världen kan ju sjunga helt rent då. Därför måste de självklart sätta på playback ljud också :)

Emma

29 Oct 2010 12:47

Med dagens teknik kan man göra det mesta, detta är bara bull. Inte ens Britney sjunger så dåligt.

Manuela

29 Oct 2010 12:59

http://www.youtube.com/watch?v=TX1hAEVP2mY



Där har du en live version där hon inte dansar, och där hon sjunger live och riktigt bra :)

Manuela

29 Oct 2010 13:00

Varför skulle det vara bull? Om man har sprungit runt på scenen och dansar så sådär, kan ingen sjunga bra så enkelt är det.

Kommentera

Publiceras ej