Det gör utan tvekan jag
. & har alltid gjort. Jag vet med all säkerhet att de finns.

Videon ovan tex, talar väl ändå sitt tydliga språk? ↑

Just ordet spöken tycker jag dock låter fel, för det låter så.. tecknat i mina öron.
Men demoner, övernaturliga skepnader & vålnader. De finns.
& de som säger annat har inte en aning om vad de pratar om. Så enkelt är det.
Eller så har de helt enkelt inte varit med om något som övertygar de.

Jag minns en gång, för många många år sen. Minns inte hur gammal jag kan ha varit.. runt 10 kanske.
Jag hade då förstårs ett eget rum, & sov ALLTID med rumsdörren stängd. Inte på glänt, inte halvöppen, ALLTID stängd. & jag låg alltid med huvudet mot väggen, för att slippa ligga mot dörren, gör alltid det fortfarande på grund av att jag helt enkelt känner mig mest bekväm så.
Hur som haver, så hade jag lagt mig i sängen för att sova, & låg precis som vanligt med kroppen mot väggen, & händerna alltid befinnandes utanpå täcket & var i något slags "halv sovandes" fas när jag helt plötsligt från ingenstans känner långa naglar dra uppifrån min axel ner hela vägen till min handled. And thats it. Jag slår upp ögonen i ren panik, men vågar absolut inte vända mig om för rädsla över vad jag ska se.. OM jag ens skulle se något.

Till saken hör också att jag inte hörde en dörr varken öppnas eller stängas.
Det var bara det som hände.
Dagen efter frågar jag det absolut första jag gör min mamma & de andra om de var inne på mitt rum när jag hade lagt mig för att sova, & fick svaret nej från alla.
Sen dess har jag aldrig någonsin igen sovit med händerna utanpå täcket. & har också sen dess ALLTID en lampa tänd när jag sover. Haha, barnsligt va? Men så ärrad av det som hände blev jag.
Nu tänker jag tillbaka på den händelsen varje gång jag ska lägga mig för att sova.

Min pappa, hans syskon, farmor & farfar bodde i ett spökhus när pappa var liten & alla tre har otaliga gånger berättat om saker som hände när de bodde där.
& jag tror knappast att de skulle vara så dumma att ljuga om en sån sak i flera flera flera flera års tid.
Vinsten genom att göra det är fullständigt - noll.

Så.. jag vet att det finns något övernaturligt bland oss. Vad eller hur det fungerar är jag mindre insatt i, men jag vet iaf att det existerar.
Sen beror det helt & hållet på hur pass "öppen" för det övernaturliga man är. Tror man på det är det också troligare att man faktiskt upplever något, & tvärtom.

Har ni varit med om något oförklarligt eller övernaturligt någon gång?

16 kommentarer

Jenny

26 Sep 2010 22:34

Japp, minns att jag blev fruktansvärt rädd först efter att jag hörde en kvinnoröst "mumla". Var inte så påtagligt först, men efter några dagar började jag se vita skuggor svepa förbi mig vart jag än gick. Förstod dock efter ett tag att det inte var något farligt, utan att denna ande/energi ville få kontakt med mig.



Efter den upplevelsen började jag intressera mig ännu mer för det paranormala (andlighet, energier, auror etc). Har ju hört om människor som kan se, höra och/eller kommunicera med andar, men trodde aldrig att jag skulle ha den förmågan.



Det som dock kändes konstigt och stundom obehagligt var att jag verkligen kände hur denna andes närvaro slukade min energi. Kände mig trött, konstig och "helt borta" - som om mitt medvetande var utanför min fysiska kropp - så jag började lära mig mer om hur hur man absorberar, omvandlar och utnyttjar energi (ganska svårt att förklara med ord dock).

Anne

26 Sep 2010 22:36

Du vet att jag tror på spöken och att jag själv varit med om väldigt mycket oförklarliga saker, men just videon ovan tror jag faktiskt är en fluga som satt sig på lincen.

Men sen finns det andra filmer som jag anser bevisar att det finns ett liv efter detta.

Jenny

26 Sep 2010 22:45

Apropå andar är det ofta (vad jag har hört) förvirrade själar som har fastnat här på jorden istället för att gå vidare till "ljuset" eller "andra sidan".



(Och som du skriver, så beror det på hur öppen man är det övernaturliga/paranormala - det är en subjektiv uppfattning.)



Kan även berätta om en upplevelse jag hade för ungefär två månader sen:

Jag sov och drömde om att jag var ute och gick. Det var beckmörkt ute och inte en fysisk själ syntes till. Efter ett tag skulle jag gå till någon pub och på vägen såg jag några svarta gestalter. Eftersom jag ville veta vilka det var gick jag närmare, och på en nanosekund svepte gestalterna (tror det var tre stycken) in i min kropp. Det konstiga var att precis i det ögonblick som det hände slungades jag tillbaks till min säng (var förmodligen i ett "halvvaket" tillstånd) för att sedan slungas tillbaks till drömmen. En mycket egendomlig upplevelse må jag säga. Jag vaknade och kände mig helt utmattad. Konstaterade att det var andar/energier som tog sig in i mitt undermedvetna och manifesterade sig i min dröm.



Fick tack och lov ingen jobbigt diffus huvudvärk efter den incidenten (när jag känner/hör/ser andar och/eller energier så drabbas jag ibland av huvudvärk)

Jenny

27 Sep 2010 10:16

Sv: Åh, hade jag haft samma möjlighet så hade jag definitivt gått på en sådan kurs. Tror det heter parapsykologi om jag inte minns fel, men det finns säkert fler benämningar.

dragi

27 Sep 2010 16:37

http://www.youtube.com/watch?v=qqLvCeU6qJY Här kan du se gruppen Supernatural som Linda i idol var med i =) De var superpoppis det året de vann popstars som var som idol fast de sökte en popgrupp.

william

27 Sep 2010 20:44

såklart man tror på spöken;D

tur så spökar det inte hemma hos mig;3

men i mina vänners hus gör det;D

Josäfin :>

27 Sep 2010 20:56

Åh, självklart tror jag på spöken. Har flera gånger varit med om olika incidenter :) Skräckblandad förtjusning ;)



Kan berätta en spökhistoria från vår ridskola, där vi har ett väldigt gammal (och hemsökt) gästiveri. Uppe på vinden är det ett fönster som vetter ut mot ena sidan av stallet och mörka nätter kan man se någon stå i fönstret. Jag trodde inte på det först, förrens jag såg det själv. Och det konstiga är att man inte alltid ser någon där, utan bara ibland (:

dragi

27 Sep 2010 21:16

okej,fick uppfattningen att du inte visste vem hon var i ditt idol inlägg =) Jag tycker iaf att hon blivit ännu bättre nu med åren,coolare stil oxå =)

Rosida

27 Sep 2010 21:27

Shiit, det där med naglarna låter skitläskigt! <:o

Har hänt några saker för mig med... En gång när jag sov i min bästis lada på höet med henne och min andra kompis så låg de och sov båda två men jag kunde, som vanligt, inte somna.

Och då hörde jag någon sjunga. Jag stirrade på trappan upp till loftet, och det bara fortsatte. Jag försökte väcka dem, men de vaknade inte. Jag höll för öronen en stund, sen var det borta... Vart inte så jätterädd av någon anledning, men dagen efter när jag tänkte på det kändes det asläskigt!! ^^

Natta Jones - Mindfuck!

28 Sep 2010 01:39

Du vet ju hur jag är och så :) Men just den där videon ser tyvärr ut som en fluga, eftersom att "gestalten" har samma rörelsemönster som en fluga som tvättar sig.

Bella

28 Sep 2010 15:58

Ja och verkligen nu!!!!

Va coolt de skulle va om man såg ett!!

LINA K

29 Sep 2010 17:14

Jag tror också på spöken, fast har inte haft turen att se några på riktigt ännu. Tycker den där videon är riktigt häftig!



SV: Ber om ursäkt, insåg mitt fel sedan senare när jag läste på lite =) Det var äkta kött, men åtminstone så har andra också haft köttklänningar =)

Sofia

29 Sep 2010 18:12

svar: ja kanske...:)

stella

30 Sep 2010 16:32

tror också på spöken, men är ganska rädd för dem x)

Linnea♥

30 Sep 2010 19:49

Vad läskigt!

Maria

01 Oct 2010 09:37

Hejsan!

Jag undrar om ni skulle vara intresserade av att publicera en länk till vår klient

www.kasino2040.com på er blogg mot en liten ersättning?

Vi är även intresserande av att få publicera ett inlägg på er sida .Tack för att ni har tagit er tid och läst.



Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor.

Med vänlig hälsning, Maria Hellström

Kommentera

Publiceras ej