Det är en sån där dag igen, när man haft en bra dag tills något helt plötsligt kommer och smäller till en rakt över käften. Jaja, ni kan det här nu, sjukt opositiv blogg liksom jada jada. Det är lite så det känns flest gånger som jag väljer att printa ner några ord här. Ibland går det snabbt mellan varje inlägg, och ibland tar det månader innan jag skriver något. Motivation.

Så, vad vill jag egentligen printa ner för ord den här gången? Ja, tyvärr, är dem inte speciellt positivt laddade den här gången heller. 

Jag inser hur för varje dag som går (dem som känner mig vet kanske vad jag syftar på) att jag snott knut på mig själv. Att det jag just nu gör mot mitt hjärta inte kommer sluta med ett glatt hjärta. Jag inser att det jag utsätter mig själv för just nu, inte kommer att sluta så som jag vill. Att mitt hjärta som jag å andra sidan inte kan styra över, hur mycket jag egentligen hade velat ibland, kommer pumpa utan att nå sin slutdestination. Men finns det någonting på den här jorden som man inte kan styra över, så är det sina känslor. Hela min kropp och själ kan vandra på en helt annan stig, men mina känslor och därmed mitt hjärta sliter mig åt totalt motsatt håll. Hur fan hindrar man det liksom? Vad kroppen och själen får för sig att sysselsätta sig med, är ändå något jag kan in och peta i, men jag har ingen power överhuvudtaget när det kommer till vart mina känslor och vart mitt hjärta väljer att landa. Det är så jävla orättvist på något vis ändå. Jag vill inte.

Jag gick in i det här med hela hjärtat som jag alltid gör, och att jag kanske skulle slippa att känna hur blodet nästan pumpar ut ur hjärtat och istället skvalpar runt det, samtidigt som det febrilt slår för att överleva ännu ett nedslag.
Men nej, den enda som förlorar på det här är jag, och egentligen har jag facit framför mig hela tiden, men känslorna, återigen, som man inte kan styra, väljer att svänga åt andra hållet ändå. Det är inte rättvist.
Så många gånger som jag haft bloggen uppe nu och tänkt skriva, men inte funnit någon kraft eller lust mer än att skriva rubriken på inlägget för att sekunden efter stänga ner hela internetsidan. Men nu så.
 
Tänker skylla på att jag ska ha min mens om 5 dagar, om det här inlägget blir deep, vilket det förmodligen, "big surprise", kommer bli. 

Alltså, bara för att safta till det lite direkt så kan jag avslöja att jag är lite betuttad i en människa som jag aldrig kommer få, och ja, det vet jag for a fact. Hur jag vet det är inte aktuellt att gå in närmare på, det bara är så. Det där med att vara olyckligt betuttad är, som jag är säker på att många av er vet, inte sådär 10 av 10. 

Men över till något helt annat, typ. Jag har kommit ner i en sån där svacka (eller dag?) när mitt hjärta törstar så ofantligt mycket efter kärlek. Ni vet när man längtar efter att få känna hur hjärtat hoppar över ett slag? Hur hela magen fylls med något som känns som ett helt zoo, och hur man känner värme även på den kallaste vinterdagen bara av att vara nära någon? När man längtar efter att få känna sig älskad, accepterad. Att man syns, man hörs och man spelar roll. 
Det var länge sen jag kände det nu. Väldigt länge sen. Flera år sen. 
Samtidigt som jag aldrig har mått bättre sen i Maj när jag blev singel, så skriker både kropp och själ i hemlighet efter kärlek. Jag tryckte på paus i Maj, och håller fortfarande inne den knappen.
Både med vilja och ovilja egentligen. 

Jag tror att jag ibland känner mig lite stressad också, över det här med att hitta min prinsessa, som jag ska leva med tills jag dör av ålder i en varm säng. Jag ville ha barn innan jag fyllde 30 egentligen. Det var mitt mål sen väldigt många år tillbaka, det gick ju sådär som vi alla vet, haha. Nu är den tiden förbi och nu har jag satt 35 som absolut SISTA gräns, eftersom min längtan efter barn är så stor, och alltid har varit. Nu har jag dock börjat fundera på om jag ska bli ensamstående förälder istället för att vänta på något som jag inte ens vet kommer ske liksom. Vi får väl se hur det blir med det där. 

Något annat som jag funderar på att göra utöver mitt jobb är att börja studera till lokförare. 1 års utbildning och ett yrke som det är stor efterfrågan på. Tåls också att fundera på, men just nu lutar det väldigt mycket åt det hållet.

Jag är nöjd där.