Det gör utan tvekan jag
. & har alltid gjort. Jag vet med all säkerhet att de finns.

Videon ovan tex, talar väl ändå sitt tydliga språk? ↑

Just ordet spöken tycker jag dock låter fel, för det låter så.. tecknat i mina öron.
Men demoner, övernaturliga skepnader & vålnader. De finns.
& de som säger annat har inte en aning om vad de pratar om. Så enkelt är det.
Eller så har de helt enkelt inte varit med om något som övertygar de.

Jag minns en gång, för många många år sen. Minns inte hur gammal jag kan ha varit.. runt 10 kanske.
Jag hade då förstårs ett eget rum, & sov ALLTID med rumsdörren stängd. Inte på glänt, inte halvöppen, ALLTID stängd. & jag låg alltid med huvudet mot väggen, för att slippa ligga mot dörren, gör alltid det fortfarande på grund av att jag helt enkelt känner mig mest bekväm så.
Hur som haver, så hade jag lagt mig i sängen för att sova, & låg precis som vanligt med kroppen mot väggen, & händerna alltid befinnandes utanpå täcket & var i något slags "halv sovandes" fas när jag helt plötsligt från ingenstans känner långa naglar dra uppifrån min axel ner hela vägen till min handled. And thats it. Jag slår upp ögonen i ren panik, men vågar absolut inte vända mig om för rädsla över vad jag ska se.. OM jag ens skulle se något.

Till saken hör också att jag inte hörde en dörr varken öppnas eller stängas.
Det var bara det som hände.
Dagen efter frågar jag det absolut första jag gör min mamma & de andra om de var inne på mitt rum när jag hade lagt mig för att sova, & fick svaret nej från alla.
Sen dess har jag aldrig någonsin igen sovit med händerna utanpå täcket. & har också sen dess ALLTID en lampa tänd när jag sover. Haha, barnsligt va? Men så ärrad av det som hände blev jag.
Nu tänker jag tillbaka på den händelsen varje gång jag ska lägga mig för att sova.

Min pappa, hans syskon, farmor & farfar bodde i ett spökhus när pappa var liten & alla tre har otaliga gånger berättat om saker som hände när de bodde där.
& jag tror knappast att de skulle vara så dumma att ljuga om en sån sak i flera flera flera flera års tid.
Vinsten genom att göra det är fullständigt - noll.

Så.. jag vet att det finns något övernaturligt bland oss. Vad eller hur det fungerar är jag mindre insatt i, men jag vet iaf att det existerar.
Sen beror det helt & hållet på hur pass "öppen" för det övernaturliga man är. Tror man på det är det också troligare att man faktiskt upplever något, & tvärtom.

Har ni varit med om något oförklarligt eller övernaturligt någon gång?