Darin%20-%20Astrologen
Darin%20-%20En%20apa%20som%20liknar%20dig
 
  
Jahaja, då har jag sovit första natten i nya lägenheten, & är därmed inne på min andra natt. No shit sherlock?!
Måste säga att jag trivs oerhört bra i min nya lya faktiskt. Känns obeskrivligt bra att faktiskt på väldigt lång tid äntligen vara självständig igen. Det var lite för länge sen nu känner jag, haha. 
 
Eftersom mina "frågestunder" är så jävlans populära, & omtyckta, så ska jag svara på frågorna så gott jag kan. Eller förlåt, frågan.
Håll i er nu, för nu blir det en jävla massa text, bröööph. Not. 
 
Anonym tönt frågar: 
Hur många killar respektive tjejer har du haft sex med?
 
Malin svarar: Hej din anonyma tönt från Kalmar! (höhö, busted!) Till & börja med så vet jag inte om du på något sätt missat det faktum att jag är homosexuell? Eller så är du bara ny, & i så fall är du hjärtligt välkommen! Jag har vetat om att jag är homosexuell sen jag var 13,14 år gammal... fast egentligen visste jag nog det tidigare än så, bara att det inte hade gått upp för mig, eftersom jag kanske inte riktigt visste ordet för det jag gick & trodde att jag var, komplicerat förklarat. Men nu ska jag försöka besvara din fråga... Jag har inte haft sex med en enda kille, & kommer aldrig ha. Woop woop! Känner inte att det är något jag missar, eftersom den planhalvan inte attraherar mig. Hur många tjejer jag haft sex med? Hold on, ska räkna... hahah! Om jag inte glömt någon, så kommer jag upp i 14 stycken. 
 
Lämnar er med den här videon här ovan (den översta). Texten står för hur jag känner just nu. <3
Säga vad man vill om honom, men alltså, jag förstår _verkligen_ hysterin runt den här karln just nu, han är ju ett jävla geni. Punkt och slut.

Känner att jag saknar min prinsessa väldigt mycket just nu
, & jag hoppas verkligen att hon snart kommer & besöker mig. Snart som i typ, mega mega snart! Får fjärilar i magen bara tanken på henne & det faktum att hon är min. Den bästa känslan i världen måste ju ändå vara känslan när man är kär? Åh. <3