Ville mest bara lite snabbt uppdatera er om vad som hänt sen sist jag kluddade ner några rader.
Jag kom hem från min kärlek igår kväll. Alltid lika tungt att lämna. Men vetskapen om att vi ses om 2 veckor igen, gör det hela lite lättare. Men bara lite. Jag saknar ju henne fan bara hon går ut från rummet som vi båda befinner oss i liksom. Men den här veckan är snart över och så är det bara en vecka till så är vi äntligen i varandras famn igen. 

När jag landade i Fredags så mötte de upp mig på stationen, och det första som sker är att jag får en ask av Jessicas son i handen. De har hållt på en överraskning båda två som en present för att jag fyllt år. Detta mötte mig i asken. ↓

Så. Båttur över till Danmark med andra ord. Övernattning på Hotell the reef, och en hel dag i deras äventyrsbad. Passade mig som handen i handsken, och vad kul vi hade!
När vi lämnat av våra grejer gick vi för att äta en bit mat på restaurang. Sen begav vi oss till hotellrummet för att svira om och begav oss till äventyrsbadet.
Åkte rutschkana, bubblade i bubbelpool, guppade bland vågor, plaskade, och skvätte vatten.
Sen gick vi en sväng på stan på kvällskvisten och efter det beställde vi med oss pizza och smög upp den på hotellrummet. Sen slockande vi alla 3 innan klockan ens hann bli 22, haha.
Vi skulle dela på en flaska vin när sonen hade somnat, men vi var för trötta båda två, så det fick bli på kvällen när vi kom hem från resan istället. Den som spar hen har. 

Sen har vi bara varit, lekt och haft det mysigt. Det har varit en helt fantastisk helg (och måndag), och jag blir bara mer och mer kär i den där kvinnan för varje dag som går.
Hur är det ens möjligt?
Jag är så lycklig lottad som trillade in i famnen på henne.

Den 25:e är det jag som åker till henne, och det är min tur att fira henne i efterskott. Ska också ställa till med dunder och brak kan jag lova.
Helt klart en fördel med att fylla år så tätt inpå varandra, det blir mycket mys liksom! 

På tal om något helt annat, så ska jag hem till Vimmerby imorgon efter jobbet, för jag ska äntligen hämta ut min nya bil. Stannar över natten dessutom eftersom jag är ledig på Torsdag, så jag ska passa på att mysa och umgås med familjen. Lövely!