If I could turn back the clock, I'd make sure the light defeated the dark. 
I'd spend every hour, of every day, k
eeping you safe.

Okej, så vad har hänt sen sist? Jag är lika dålig på att uppdatera här som vanligt. 

Varit i Göteborg några omgångar sen sist, och i Torsdags var hon här med sin son, för att jag skulle få presentera henne inför min familj. Nervöst för alla 3 parter skulle jag tro. Aldrig har jag varit lika stolt över att få presentera någon inför min familj, som jag var/är med henne. Det är något visst med den här tjejen. Även om jag var nervös inför att presentera henne och sonen inför min familj, så var jag samtidigt helt övertygad om att min familj skulle tycka bra om både henne och sonen. 
Så Torsdagen gick helt enkelt åt till det. På kvällen när pojken somnat (vilket gick förvånansvärt fort) så firade vi alla hjärtans dag med lite plockmat, alkoholfritt bubbel och mys i soffan. Finns nog ingenting som gör mig lika glad som när hon tittar på mig och säger "Du tittar så kärleksfullt på mig." Helt fantastiskt att det jag känner för henne, syns så väl. Jag är så jävla lycklig.

Fredagen åkte vi till leklandet för att leka och springa av oss alla tre. Jag blir ju som ett barn på såna där ställen, haha. Sen vinkade jag av dem vid stationen, åkte hem, och sen var det dags för kneg, på med glada masken och låtsas som att allt är frid och fröjd, fast det aldrig riktigt är helt hundra utan henne. Det blir ett gigantiskt tomt rum i både hjärta och själ när vi inte längre är i varandras famn. Som att hon tar med sig mitt hjärta när hon åker iväg, eller har kvar mitt hjärta i sin famn när jag åker ifrån henne. Hennes son tycker vi ska gifta oss och flytta ihop så att vi aldrig behöver åka ifrån varandra igen, haha. Jag tycker det låter som en helt fantastisk idé. Jag ser redan fram emot dem dagarna

Imorgon-fredag är det kneg som gäller för hela slanten, på Torsdag ska jag hem till en föredetta jobbkollega och fika, och helgen blir lugn vad jag vet. Helgen efter det åker jag hem till familjen, byter in min bil mot en ny och förtlänger mitt leasingavtal, och bara njuter av att vara med de bästa människorna i världen. Livet på en pinne.