Det finns någonting som under många år funnits på min näthinna. Någonting som jag haft jättesvårt för att släppa. Som många gånger titt som tätt plötsligt dykt upp, eller påmint om det. Oavsett vilket humör jag varit på, så när det slår till mig över käften har det blivit ett steg rakt ner i ledsamhet. Jag har tampats med det i väldigt många år, och det är egentligen nu för inte alls länge sen som jag sakta men säkert börjar släppa det helt. Någonting som gjort att jag levt med otroliga skuldkänslor gentemot mig själv, och jag tror också att det är därför jag haft oerhört svårt för att släppa det. 
För att jag känt att det varit mitt fel och därför mått så otroligt dåligt över det.
Burit på så mycket skuld.

Det börjar dock glida längre och längre ifrån mig, och det är så skönt. Att bara få släppa det, för helt ärligt så har det blockerat mig på så otroligt många plan. Det har satt stopp för så mycket, tänker då främst på att det satt stopp för hur jag rent psykiskt fungerar som människa. Jag har liksom tagit det till mig och reflekterat över det, pratat med vänner om det, pratat med mitt största stöd i världen (mamma), och de säger iprincip samma saker, och det är så skönt att få det bekräftat. Jag är liksom inte galen för att jag känner som jag gör. Det är inte mitt fel, och jag borde verkligen inte känna skuld. Just det där med skulden är svårt att ta till sig, för det bor en liten skuldbov i mig trots det, men jag försöker och börjar sakta men säkert att inse att det ligger lite sanning i det de säger. 
Nu tar jag det till min hand, föreställer mig en bild på hela grejen, knölar ihop papret och slänger det bakom ena axeln. Det är nu det liksom får lämna mig till den grad att jag inte tänker på det så ofta som jag gjort de senaste åren. Check. 

Annars är livet fantastiskt. Ikväll ska jag hem till en killkompis med 2 andra kompisar, laga mat och bara fredagsmysa. Imorgon kommer min ena kusin med 2 av hennes barn, laga lunch tillsammans här hemma, sen åker vi till busfabriken och leker tillsammans som de barn vi är och sen övernattar vi på hotell, det ska bli så jävla mysigt och roligt! Söndagen ska jag spendera i mysbyxor och bara glida omkring hemma så vitt jag vet just nu, men man vet aldrig. 


1 kommentarer

Världens bästa bajskorv

15 Mar 2018 17:53

Vad glad jag blir av att läsa att du använder dig av metoden jag berättade om för dig, att se bilden, knöckla ihop den och kasta den över axeln! Härligt att den hjälper dig! Puss!

Kommentera

Publiceras ej