Tjena mors! 

Jag tänkte att jag skulle försöka bli lite bättre på att uppdatera lille bloggrackarn, så håll till godo, för här kommer det smaskigheter!

Som jag skrev i inlägget under detta, så skulle jag ju på intervju för en av de privata förskolorna jag hörde av mig till, och mycket riktigt så var jag där, och nu är jag inne på min första månad som vikarie hos dem. Jag har dessutom fått jobba betydligt mer än 50% vilket inte heller är fyskam. När de fick nys om att jag även sökt och fått jobb inom vikariebanken blev det lite oroliga för att jag skulle få ett långtidsvik, så de kastade många tider i ansiktet på mig, som jag givetvis tackade och tog emot utan att kasta någonting tillbaka i facet på dem. 

Jag hade också i slutet av Augusti inflyttningsfest för att fira att jag landat på hemmaplan igen, det var en mycket lyckad kväll med fantastiska vänner! 

Jag blev också medbjuden på mina kollegors AW i Fredags (den första vikarien någonsin som de bjudit med, vilket jag tar som en stor komplimang ändå), och det var väldigt trevligt. Men jag drack lite för många öl, så hela Lördagen spenderades med att sitta hukad över toaletten, haha! Jag har nog under mina 35 levnadsår aldrig varit så jädrans bakis, så nu är det jag som tar en paus från allt vad alkohol heter. Im to old for that shit.

Annars då? Bilen går fortfarande bra och jag ser fram emot att se hur mitt liv kommer att utvecklas framöver. Det känns ändå som om det skulle kunna hända en del fint, och det är fint. 

På återseende!