Okej. Så, den 17:e November har varit.
Vilket också innebär för den smarta. att jag träffat henne jag skrev om i det tidigare inlägget. 

Det var en mycket nervös Malin som satt på den 4 timmar långa bussfärden. Det är konstigt det där, hur man kan vara så ofantligt nervös innan, nästan så att man kräks, men som är som bortblåst så fort man vilar ögonen på någon. Häftig känsla. Hon trodde ju dock först att jag var sjukt ointresserad med tanke på hur nervös jag var haha! Det var väl kanske mindre lyckat. Hur som haver, så gick vi på Jul på Liseberg, åkte några karuseller, och kikade i massa affärer och tittade på körer, och när det spelades teater. Ofantligt mysigt får jag säga. Tilläggas kan också att vi gjorde allt detta sammankopplade i handbojor bara för att göra den första dejten lite mer spännande, så jävla tokiga vi är egentligen, men jag älskart. Det visade sig att vi var sjukt bra på teamwork, och aldrig förut har något känts så självklart.
Jag såg liksom bara henne, och det var som att alla andra bara var passerande skuggor. Konstigt det där, så det kan bli. 

Det var ett fint möte, och jag lämnade henne med vetskapen om att vi båda vill ses igen, och såhär i efterhand kan vi enas om att vi tycker om varandra. Jag uppskattar också väldigt mycket med henne att vi redan från början haft en väldigt öppen och ärlig kommunikation, och jag tror helt ärligt att det kommer vara en eventuell nyckel till ett eventuellt förhållande längre fram. Just den biten är något helt nytt för mig, att redan från början ha en sån ärlig, öppen och rak kommunikation, och det känns så jävla skönt. 
Alla korten på bordet. Inga krussiduller.

Jag har en bra känsla i kroppen angående det här, och om 11 dagar får jag hålla henne i min famn igen.
Jag längtar.