Chines got talent
kanske vore en bra ide?
Jag ville bara som en liten upplysning tala om för dem som märkt att jag är väldigt inaktiv på msn, att ALLA mina kontakter på något mystiskt sett försvunnit!

När jag idag lånade en annan dator så loggade jag in på min msn & såg då att alla mina kontakter har försvunnit.
Utan att jag gjort ett jota för att det ska bli så.

Dessutom har min användare på datorn försvunnit, utan att jag också där gjort nada. Den var helt enkelt bara borta en dag när jag loggade in.

Någon har med andra ord hackat sig in i min dator, och tagit bort det mesta. Min dator är nog i övrigt för den delen på gränsen till att kolappsa helt & hållet.

Så jag ville bara mer eller mindre rikta mina ord mot dem som undrar vart tusan jag tagit vägen, haha.

Speciellt vill jag skänka en tanke till dig Zandra, & bara säga att jag lever, haha.. & att min msn som sagt lagt av om du undrar vart jag tagit vägen. Jag tycker att du borde skaffa facebook, & lägga till mig där, så att vi kan prata där iaf. För tack & lov kan jag röra mig på internet iaf, även om mina å, ä & ö har kolappsat på min dator.
Jag la till någon Zandra Agerstini på facebook, och tror att det är du, för jag tror inte många delar ditt efternamn, men jag kan ha fel ;b hur eller hur, vore det super kul om du faktiskt hörde av dig.

Later.


Vill bara önska er alla en riktigt god jul!


Gl
öm inte att kramas i trafiken & ta hand om er i halkan!

Som jag alltid brukar s
äga; bättre att komma fram sent, än att aldrig komma fram!

GOD JUL! <3