Got nowhere to run.Efter mitt näst senaste inlägg, är det många som hört av sig & trott att det är de jag syftar på. Det gör jag inte. Jag syftar på mitt ex & ingen annan. Så nu vet alla det.

& jag är inte så jävla elak som det kanske framstår, or whatever. Men jag blir bara så jävla trött på hur folk behandlar mig. 

Senast på midsommar fick jag ett sms från en tjej, som jag pratade med hur mycket som helst förut, tills hon träffade sin nuvarande pojkvän. Vilket resulterade i att vi inte alls pratade lika mycket längre, vilket jag har full förståelse för. Men sen försvann även hennes facebook, så jag blev orolig att det kanske eventuellt hade hänt henne något, som vilken människa som helst hade blivit.

Så just av den anledningen skrev jag sms, efter sms, för att försöka få tag på henne. När det till slut damp ner ett sms i telefonen på midsommar där det stod följande;
"Jag lever. Jag vill bara inte prata. Du är för intensiv, okej? Förlåt, men fatta piken redan."

LIKSOM VA? För intensiv? Vet ens den människan vad det ordet betyder? Tvek på det.
Det enda jag brydde mig om var att hon mådde bra, & jag ville veta om hon ens var i livet, eftersom hon helt plötsligt bara försvann utan att höra av sig. There's nothing more to it.
Men visst, om det är att vara intensiv för att man bryr sig om att någon mår bra, så fine.
Men annars? Fuck you. 

Jag har varit den snällaste i världen även mot henne, egentligen en "främling" som jag LÅNADE UT 200 KRONOR TILL, för att hon inte hade några pengar. Sa hon. & snäll som jag är, lånade jag ut pengar till henne utan att blinka. Tji fick jag för det. 

Skrev ett långt sms som svar kan tilläggas, där jag bland annat avslutade med att säga "Pengarna du är skyldig mig, kan du stoppa upp i röven". Contact deleted.

Idioti på hög nivå. Men det är ju en helt vanlig vardag i Malin Karlssons liv dessvärre. 
Vad jag någonsing gjort för att förtjäna all skit som hela tiden slår mig i ansiktet, har jag fortfarande inget svar på. För jävla sorgligt om du frågar mig.

Det hela slutade iaf med att allt annat sprang ikapp mig i samma veva som smset landade i min telefon, och det slutade med att midsommar kvällen blev helt förstörd, för jag bröt ihop inför hela samlingen. Så nu har hela min släkt fått se när jag gråter lika mycket vatten som niagara fallet sprutar. Trevlans på det.

FML.

Feeling sorry for myself.


"Du tycker synd om dig själv".

Jag kom till insikt med att det faktiskt är så idag. Iaf inom genren "hur folk behandlar mig".
Det är väldigt ofta som folk ser mig som en stor påse med skit som man kan kasta runt med hur man vill.

Jag duger att komma till ibland när det passar den andra personen, men så fort det är tvärtom, & jag visar att jag bryr mig om en människa, så sticker de fortare än kvickt. När det blir ombytta roller är det inte lika roligt längre tydligen.

MEN det kan jag däremot verkligen inte ens i min vildaste fantasi KAN förstå, är hur folk kan vara så jävla trångsynta & allmänt dumma i huvudet (?). Jag har inte gjort en enda människa på jorden något dumt, & ändå får jag bara skit tillbaka. Varför? Vad har jag _någonsin_ gjort för att förtjäna skit från NÅGON?

Personen som jag väljer att finnas för 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, natt som dag, solsken som regn, har inga som helst problem med att överhuvudtaget vända på klacken & lämna mitt liv. Helt utan anledning.

Det enda jag vill med mitt liv, är att vara omringad av folk som jag faktiskt bryr mig om. Men hur ska jag kunna göra det när de en efter en väljer att lämna det?

Och jag vill aldrig någonsin en människa illa. Det finns inte en liten gnutta ont i mig överhuvudtaget. Det enda jag vill är att få lite jävla tacksamhet tillbaka, för att jag finns & ställer upp. Om så bara ett sms, ett telefonsamtal på 1 minut, eller vad fan som helst. LITE KÄRLEK tillbaka på något sätt, istället för att folk ska vara så jävla otacksamma.

Dock är jag på tok för medveten om att jag är _för_ snäll. Det kan jag dessvärre inte göra någonting åt, för det är sån jag är född att vara. Uppenbarligen. 

Så ja - jag tycker fan synd om mig själv. För jag tycker verkligen _inte_ att jag förtjänar någon skit överhuvudtaget. Just sayin'.

(På tal om något helt annat, så har jag blivit totalt lost i Marina & the diamonds. Kärlek!)

Let me find my piece of heaven.

Now you're asking me for some more time.
I am trying to survive.
Victim of my desire

När det väl kommer till krita, förstår man vilka man faktiskt betyder någonting för, & vilka som bara ser en som en stor påse med skit. Känns ju skön...t. Eller kanske inte.

Jag trodde dock att jag betydde någonting mer än vad du får det att framstå som.
& om du tänker höra av dig bara för att jag skriver om det, kan du lika gärna låta bli.
Jag vill att du hör av dig när du _vill_ höra av dig, & inte för att jag uppmärksammar det, eller drar upp det i bloggen. Personen i fråga vet nog vem jag syftar på. 

Jag mår också _skit_ ibland kan tilläggas. Jag har mina gropar, & mina dagar när jag kan sitta & stirra in i väggen i timtal utan att röra mig ur fläcken. MEN det hindrar mig aldrig någonsin från att prata med folk som jag bryr mig om, & som mitt hjärta slår för, om så bara lite. För det är folket som jag bryr mig om, och som jag älskar som gör att jag orkar hoppa upp ur gropen igen. Ta nya tag, se nya möjligheter, andas, tänka efter, & börja leva igen. 

Jag är trött på att _alltid_ vara den jäveln som _alltid_ ska behöva höra av sig, för att ens få veta om personen i fråga lever. Folk har alltid haft en förmåga att försvinna ur mitt liv, under inga som helst omständigheter. Jag har aldrig i mitt liv knappt varit osams med någon. Eller aldrig någonsin _medvetet_ sårat någon. Jag försöker istället ösa över så mycket kärlek jag bara kan på allt som rör sig. Jag tror på karma. Att det man ger, får man förhoppningsvis tillbaka. Men gång på gång blir jag motbevisad, & det gör så jävla ont i både hjärta & själ. 

Nu har du bevisat vart du står iaf, & du bryr dig säkerligen inte så pass mycket att du ens läser min blogg.

Bryr du dig inte, behöver du inte låtsas som om du gör det heller. Då kan du hellre stå där du står.
Just sayin'.

Nu ska jag sova.

Dont take, what you dont need from me.Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad. Avvisad

Finns det någon värre känsla i världen att känna, än att bli just avvisad? Kanske. Men jag tror att den är jävligt svårslagen.

Jag känner att det blir väldigt mycket "depp" inlägg i följd nu. Men det här är min blogg. Min blogg, där _jag_ skriver av mig. Skriver om hur jag mår framför allt. & just nu har jag skuttat ner i en svacka, & därav blir det depp. Simple as. 

Jag fanns till hands, när det kändes som om hela din värld skulle gå sönder. 
Jag var inte längre än en arm bort.
Jag höll din hand hårt varje gång du kände att du behövde.
Jag sa flera gånger varje dag "Det ordnar sig, håll ut. Det blir bättre med tiden."
Jag gav dig hela min värld.
Jag slutade andas för dig.
Jag slutade leta när jag fann dig.
Jag var lycklig.
Jag var hel.
Jag var allt. 
Vad är jag nu?

Jag kommer aldrig sluta finnas här, inte det jag menar. 
Men jag skulle uppskatta om jag fick lite uppskattning. Lite kärlek tillbaka. Lite kärlek.
Jag kräver _ingenting_ för alla gånger jag fanns där för dig, jag fanns där för att jag _ville_.
Inte heller när jag valde att lämna våran värld, var det något jag _ville_. 
Det var något jag _behövde_. Skillnaden är stor. 

Jag gav dig allt. Men fick inte lika mycket tillbaka. Jag behöver det. & det visste du. 

"Du har fortfarande kvar känslor för henne". Nej. Inte på det sättet som att vara _kär_. Men hon var en del av mitt liv väldigt länge, & vi kom varandra nära under tiden vi spenderade ihop.
Är det verkligen så konstigt att man faktiskt kan bry sig så hemskt mycket om en annan människa?
Nej. Nej. Nej. Nej. 

Jag är en människa som fullständigt skiter i mitt eget mående, för att det är viktigare för mig att de runt omkring mig mår bättre än vad jag själv gör.
Så har det alltid varit, & kommer alltid vara.

Jag kan ta hand om mig själv. Min värld går inte sönder bara för att jag är mån om de omkring mig.

Man vet aldrig när man kan sluta andas på riktigt, & så länge jag fortfarande andas tänker jag finnas här för de som behöver. Hur mycket kraft det än kräver.

Put your hands on my heart.Lyssnar på radio stationen "Lugna favoriter", & de pratade med en tjej, som ringde till sin pojkvän, läste upp världens finaste text, & frågade om han ville gifta sig med henne. & jag, blödig som jag är.. hade inte ett öga torrt.

& sånt får mig osökt in på mitt eget kärleksliv, & in i min egen "olycka" egentligen. Om man kan skriva så utan att det låter fel. Menar inte att jag är olycklig & hur deprimerad som helst. Jag är bara jävligt _kärleks_ olycklig.

"Kärleken kommer när man slutar leta." Jag letar inte. & har aldrig gjort. Det är inte direkt så att jag raggar på allt & alla som rör sig, "bara för" att jag är en kärlekskrank. Snarare tvärtom. Jag flörtar inte med någon. Mest av rädsla. Jag är så fruktansvärt rädd för att bli ratad. Så därför låter jag bli.

Jag har ju dessvärre inte jätte hälsosamma förhållanden i ryggsäcken, & det är nog mycket därför jag är livrädd. Så fort någon säger "Jag tycker om dig." blir jag livrädd. Livrädd för att det sägs bara för att det ska sägas. & bara för att det just då passade att skriva det. Det låter helt knäppt va? I mina öron låter det också hysteriskt knäppt, men det är så jag känner.

& jag märker ju att jag just nu är mer sårbar än någonsin. Så fort jag hör en lugn låt, eller ser en feelgood, eller romantisk film, så fort jag ser andra par se så kopiöst förälskade ut, så fort jag ser min bror/syster gosa med sina lovers, får jag en klump i magen. Det är inte så att jag missunnar de det, för det unnar jag de över allt annat på jorden. Mina syskon förtjänar all kärlek i världen.

MEN.. nu kommer det stora MEN:et. Jag tycker att jag förtjänar det _minst_ lika mycket. Lätt att säga när man är singel kanske. Men.. jag har & kommer nog aldrig förstå varför det ska vara så jävla svårt att finna ett intresse i mig. & som jag sagt miljoner gånger förut - jag _vet_ att jag är långt ifrån ögongodis, MEN (igen) jag har ta mig fan det största hjärtat på jorden. Borde inte det göra mig till en 10 poängare bara därför?

Det har gått många tjejer, in & ut ur mitt liv. & när någon kommer för att stanna, är jag den lyckligaste på jorden, för att jag har någon att bry mig om.

Men så fort de går av olika anledningar, blir jag som ett tomt skal. Folk säger att singellivet är underbart. Jag har aldrig någonsin njutit av det, & kommer förmodligen aldrig någonsin göra. 

Jag vill ha någon att bry mig om, någon att skriva söta lappar till, någon att köpa blommor till, någon att krama i timmar, någon att skriva "Jag tycker om dig. Jag älskar dig. Du är så fin. Du är det bästa för mig." till. Någon om att bry mig om.

Jag bryr mig ofantligt mycket om mina människor, som finns i mitt liv. Jag värdesätter de högt över allt annat & mitt eget mående. Utan tvekan. Så har det alltid varit & kommer alltid vara.

Jag kan sakna det som var (bra eller dåligt), bara på grund av att jag då hade någon att bry mig, någon att älska, någon att tycka om, någon att få gosa in mig i, någons famn som tog emot mig, någons viskningar om natten, någons andning. Att kunna ligga på någons bröst, & bara höra hur hon andas. Jag kan på riktigt bli knäpp av sånt här.

Vart finns min prinsessa? Vart vart vart?

I'll give you nothing but truth.Här har ni ett stjärnskott mina damer & herrar. Ed sheeran i sitt ässe.

Låten han sjunger tillägnar han sin kompis som förlorade sitt barn.
& bara det som ett faktum - gör att jag ryser i hela kroppen när jag låter min öron njuta av hans toner, & hans klinkande gitarr. 

"Gingers have no soul" är som bortblåst från & med nu. Just sayin'.

Lär känna mig del 2.

Vad heter du i andranamn? -
Vad har du gjort idag? -
Vad skulle du vilja göra? -
Vad vill du ha just nu? -
Vad brukar du göra på helgerna? -
Vad stod det i ditt senast skickade sms? -
Vad vill du helst höra av din pojk/flickvän? -
Vad skulle du vilja ändra på med dig själv? -
Vad faller du för hos en kille/tjej? -
Vad är kärlek för dig? -
Är du singel? -
Är du svartsjuk av dig? -
Är du blyg? -
Är du ofta sjuk? -
Är du glad just nu? -
Är du oskuld? -
Är du helsvensk? -
Är du kär? -
Är du en romantiker? -
Är du känslig? -
När kysste du någon senast? -
När fick du senaste ett sms? -
När skrev någon senast åt dig på fbchatten? -
När blev du senast puffad? -
När hade du sex senast? -
När förlorade du oskulden? -
När ska du gå och sova idag? -
När åt du senast? -
När var du tillsammans med någon senast? -
När vill du skaffa barn? -
Vem umgicks du med senast? -
Vem skrev senast sms åt dig? -
Vem skrev åt dig på fbchatten senast? -
Vem saknar du? -
Vem drack du alkohol med senast? -
Vem kysste dig senast? -
Vem krama du senast? -
Vem vill du träffa just nu? -
Vem ska du träffa imorgon? -
Vem skulle du ta med dig till en öde ö? -
Vilken film såg du senast? -
Vilken låt har fastnat i ditt huvud? -
Vilken årstid är den bästa? -
Vilken låt betyder något för dig? -
Vilken film minns du från barndomen? -
Vilken hand skriver du med, höger eller vänster? -
Vilken siffra är ditt turnummer? _
Vilken månad fyller du år i? -
Vilken festival ska du på i sommar? -
Vilken festival var du på förra sommaren? -
Har du haft sex med någon som är över två år äldre? -
Har du haft sex med någon som är över tio år äldre? -
Har du varit utomlands? -
Har du kysst någon riktigt ful? -
Har du något husdjur? -
Har du varit kär i en nära vän? -
Har du blivit dumpad någongång?-
Har du blivit dumpad efter sex? -
Har du blivit sårad på sistone? -
Har du bra betyg? -
Bra nattaktivitet, & så var det någon som ville att jag skulle göra flera såna här, så den här får duga. Hitta någon random genom att söka på my best friend - google

Håll till godo!

Vad vill du ha just nu? - Närhet, jobb, uppskattning, goseligos bara!
Vad stod det i ditt senast skickade sms? - "Ja, men jag får skylla mig själv att jag _ligger_ ner & äter ;/ haha! Aaaawh! Söt du är! :*****"
Vad vill du helst höra av din pojk/flickvän? - Spelar inte så stor roll faktiskt, bara jag känner mig uppskattad & älskad för varje centimeter jag är, så är jag glad.
Vad skulle du vilja ändra på med dig själv? - Hm, svår fråga. Min otroliga lathet kanske?
Vad faller du för hos en tjej? - Tjejer som har båda fötterna på jorden, vet vad hon vill med sitt liv, är säker i sig själv, skadar inte om hon har bruna ögon & smilegropar.
Vad är kärlek för dig? - Kärlek för mig är när man hittar "dem små sakerna" hos någon, & uppskattar dem.
Är du singel? - Jajamänsan, så singel en människa bara kan bli.
Är du svartsjuk av dig? - På en skala 1-10 så är det väl 1,5 kanske. Lite svartsjuk _ska_ man vara tycker jag. Inte till en överdrift dock, för då har man nog en punkt med sig själv att jobba med.
Är du blyg? - Det kan man nog lugnt säga ja, hahah.
Är du ofta sjuk? - Haha. Nej, kanske max 1 gång om året, om ens det ibland.
Är du glad just nu? - Jodå, man ska la inte klaga har jag hört.
Är du oskuld? - Haha! Med killar? Ja. Med tjejer? Nej.
Är du helsvensk? - Ja, så vitt jag vet iaf.
Är du kär? - Nej, det är jag inte.
Är du en romantiker? - Den största som går i ett par skor. Romantik är mitt mellan namn!
Är du känslig? - Känslig som i blödig? Svar ja.
När kysste du någon senast? - Det var inte allt för länge sen. Några veckor sen.
När fick du senaste ett sms? - För en halvtimme sen typ.
När skrev någon senast åt dig på fbchatten? - Igår.
När blev du senast puffad? - Igår.
När hade du sex senast? - Private. Sorry.
När förlorade du oskulden? - Hm, jag hade sex första gången när jag var... hm, vad fan blir det.. 15?
När var du tillsammans med någon senast? - I slutet på Mars.
När vill du skaffa barn? - Hm, när tiden är inne som jag brukar säga, men barn _ska_ jag ha en vacker dag.
Vem umgicks du med senast? - Familjen?
Vem saknar du? - Min katt gizzmo. Varje dag. Varje sekund.
Vem drack du alkohol med senast? - Therese & co! :D Eller nej, på Arnos 50 års fest förresten! Så, mååånga!
Vem kysste dig senast? - Hm, ja.. om ni nu vill veta så - Therese heter hon.
Vem kramade du senast? - Min lillasyster tror jag.
Vem vill du träffa just nu? - Min bästa vän Mammut! <3 Saknar henne som tusan.
Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Hm, antagligen mammut eller zandra!
Vilken film såg du senast? - "Stay alive" med min kusin Emelie.
Vilken låt har fastnat i ditt huvud? - Just nu lyssnar jag på Melissa Horn, som alltid annars. Så säger _alla_ hennes låtar. Dem sitter som klister vid det här laget, minst sagt, haha.
Vilken årstid är den bästa? - SOMMAREN! utan någon som helst tvekan.
Vilken låt betyder något för dig? - Jag vet inte varför, men Boyzone - Words. Ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Den texten är bara.. my god! Och Sonja Alden - Du är allt. Gråter alltid :p DEN ska jag för övrigt ha på mitt bröllop, så de så.
Vilken film minns du från barndomen? - Hm, alla Astrid Lindgrens filmer. Dem var guld då, & är det fortfarande!
Vilken hand skriver du med, höger eller vänster? - Jag är högerhänt in deed!
Vilken siffra är ditt turnummer? - Jag tror inte att jag har någon tursiffra! Tur i spel har jag dock, men har ingen tursiffra, så vitt jag vet.
Vilken månad fyller du år i? - April my friend. 1 april, jajamän.
Vilken festival ska du på i sommar? - HULTSFRED! Men hade kunnat hugga av min ena arm för att kunna åka på Peace&Love. Just sayin'.
Vilken festival var du på förra sommaren? - HULTSFRED! <3
Har du haft sex med någon som är över två år äldre? - Nej.
Har du haft sex med någon som är över tio år äldre? - Nej.
Har du varit utomlands? - Jajamänsan, i London, & senast 2009 i Kreta! <3 Vill tillbaka för övrigt!
Har du kysst någon riktigt ful? - Jag kysser inte fula människor.
Har du något husdjur? - Nej, det har jag inte.
Har du varit kär i en nära vän? - I en nära vän? Njae. Inte vad jag kan minnas iaf, så nej.
Har du blivit dumpad någongång?- Ohja, många gånger.
Har du blivit dumpad efter sex? - Hahaha! Fyfan vad illa det hade varit! Nej.
Har du blivit sårad på sistone? - Nej, eller det beror la lite på hur man ser det..bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0