Videoblogg numeros..... 7?

 

Hej, kalla mig Niagarafallet.

 
Jahaja. Då var det dags att bli sjuk. Hög feber, en näsa som rinner som Niagarafallet it self (↑) och lite halsont på det, så är vi i hamn ordentligt. Vet inte om det är kroppen som fullständigt har gett upp eller vad det är frågan om.
Roligt är det inte iaf, och egentligen har jag ingen tid _alls_ för att vara sjuk just nu. 

Har därför inte så mycket att skriva om, men däremot har jag en jäkligt bra ursäkt till att inte skriva alls. Wooop!
Nu ska jag prova pappas huskur, och värma mjölk och sen putta i en halstablett. Kommer antagligen smaka skit, men om det iaf får halsontet och Niagarafallet av snor att försvinna, så är det fan fett värt. Lite så känner jag. 

Videoblogg... numeros...?
Svarar på lite random frågor osv i brist på annat. Observera att jag precis klivit ut ur duschen när jag bestämde mig för att spela in. Vilket i sin tur resulterade i en väldigt....blöt (NEHE?!) lugg som hela tiden ville trilla ner i mitt face. 

You're the reason I come home.

 
 
Bloggtorka. We all know it hits me every now and then. 
Men jag känner att det var ett tag sen jag skrev, så tänkte ge er den kvällsäran, att läsa skvaller från allas våran Malin. Så jäääävla spännande.

Det är många gånger jag känner "Varför gjorde jag så?" "Jag skulle ha gjort så..." "Vad hade hänt om jag istället gjorde så?" 
Med andra ord frågor som man aldrig någonsin egentligen kan få ett svar på. 
Det är också många gånger som jag inser att jag tänker _alldeles_ för mycket. Alldeles för mycket för mitt eget bästa 99,9% av gångerna. 
Det resulterar då i att jag istället blir helt...tom, och väldigt... orkeslös. Det är ofrivilliga tankar som skuttar upp i hjärnan oftast också, som då samtidigt i samma veva gör mig otroligt frustrerad. 
Jag VILL inte tänka på det jag tänker på. Jag VILL inte att det ska suga så jävla mycket energi. Jag VILL inte att det ska göra att jag fullständigt tappar motivationen. För allt. 

Tack och lov så finns det allt ett par ljusglimtar i mitt liv, och jag känner att det börjar ljusna mer och mer för varje dag som går, kanske inte bara på grund av en anledning utan flera. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag är tacksam gentemot er alla som finns i mitt liv och gör timmarna om dagarna värda att varje dag gå upp för att möta. 
 
Jag känner mig mer redo än någonsin att möta kärleken. För att bara nämna något.
Jag vill tro att jag är redo iaf.
Jag måste vara det. 
 
Jag säger som en viss Krandersson - Livet är ju till för att levas. 
 

Flying without wings.

Everybody's looking for that something, one thing that makes it all complete.

Till allas besvikelse blir det inget videoinlägg på ett tag, förrän jag känner att jag har något värt att prata om. 
Makes pretty much sense to me i tell you. Mhm!

Så, vad händer då Kralsson? Not to much. Jag håller på att tvätta as we speak. Jag tänker att min tvättstuga (eller familjens tvättstuga snarare), den är utrustad med två tvättmaskiner. TOPPEN! Men... den har bara EN torktumlare. Vilket gör att det blir ett berg av blöta kläder som fint måste vänta på att omgången före måste bli klar innan jag kan trycka in mer blött som ska bli torrt. 
Rent spontant känner jag - vilket jävla i-lands problem
 
Annars har jag bara typ..... tvättat och storhandlat idag. Det behövs har jag hört när man ska få sällskap osv. 
Av uppenbara (?) anledningar så är jag (redan) helt sinnesjukt nervös. HAHA. 
Hujedanmej. Men hej och hå vad det här ska gå bra. Yup.
 
Sååå.. nu ska jag fortsätta tugga i mig min kalla hamburgare från sibylla tidigare idag &... vänta på att tumlaren ska slå runt färdigt så nästa lass med tvätt kan bli varmt, lukta gött och bli klart.
 
Puss.
 
 
 
 

Videblogg numeros....5?

 
 
Jag verkar ha blivit besatt. Ber hemskt mycket om ursäkt för det. Men hur eller hur så är jag inne i en videoblogg mer än jag känner för att skriva. Är la inget fel med det? 

Woooop. Ber om ursäkt också för alla de som avgudar mina "textremsor" har inte sovit mer än 1 timme inatt (skojar inte), så är inte sådär jätte pigg på att vara finurlig. Inte heller sådär jätte pigg på att "försöka vara snygg". Ha överseende är du göllig. Puwss och sånt! 

Videoblogg numeros.....4?

 
 
Jahopp. Here we go again. Enjooooy. Puwss och sånt.

Jag går brevid, men halkar efter.

Jag. är. så. dålig. på. att. uppdatera. min. blogg!
 
Men vilken tur då, för här kommer ett inlägg, Woop woop!
 
Jaha. Eeehm. Eeeh. Lite såhär blogg torka osv. Men något smarrigt ska jag väl kunna trycka fram för eran skull.
 
Jo. Har faktiskt något som jag tycker är nämnvärt att dela med mig av.
Jag var med om det kanske mest sjuka på bra jävla länge igår. Jag har börjat prata med en tjej på facebook, genom en grupp som heter "TheGaynessInSweden", där drygt 2900 gays är medlemmar all over the world. 2900 är ändå inte sådär överdrivet mycket direkt om man tänker på hur mycket gay människor det finns bara i Sverige räknat. 
Men iaf, hon la till mig som vän. Vi började prata. Visar sig att vi har väldigt mycket gemensamt. Tycker och tänker lika om väldigt mycket livsfrågor. Ja, ni vet. När man liksom bara klickar med någon som man undrar om det inte är ens själsfrände man stött ihop med. Så helt enkelt, smidigt förklarat. 

Och igår knäckte hon en väldigt chockerande nöt för mig. Hon berättade att hon minns när vi för SEX år sedan (!!!) pratade med varandra på Sveriges största gay sajt Qx. Och nu har vi alltså genom den här Facebook gruppen börjat prata med varandra igen. Jag tror ju inte att chansen är sådär överdrivet jätte mega stor att det faktiskt händer. 
 
Så var det med det. Annars då? Inte allt för mycket faktiskt mina kära vänner. Jag ska forsätta lyssna på the love of my lifebloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0