Av någon outgrundlig anledning började jag läsa gamla mail/konversationer på facebook.
Det skulle jag aldrig ha gjort.
Nu är det väldigt blött på kinderna, & maten som står här brevid mig känns inte längre intressant. 
 
"Du ska veta att du betyder mer än jag någonsin trodde var möjligt. Jag kan säga med handen på mitt halvtrasiga hjärta att du börjat laga mig. Det är du & bara du som fått mig att ha styrkan att ta itu med detta & styrkan till att låta någon få komma in i mitt liv som du har gjort. Så det enda jag kan säga dig är Tack! Tack älskling för att du inte ger upp hoppet om mig.
Jag älskar dig! ♥"
 
Skjut mig.


Nu har jag svarat på alla frågor. Jag ber om ursäkt för att mina charmiga text snuttar inte är med förrän i slutet, men  efter att jag suttit ett bra tag med just det, så råkade jag trycka på någon knapp, så jag fick börja om. 
Men det orkade jag inte. Och så blev det cpigt på slutet också, om ni undrar varför slutet känns så direkt.
Det var meningen att jag i slutet av videon skulle kolla om jag fått några nya kommentarer innan jag avslutade bloggen, därav mitt prat om det. Hah.
Så nu vet ni det. Enjoy.
Nu när jag fått mersmak för det här med videoinlägg, & eftersom folk faktiskt roligt nog verkar uppskatta det väldigt mycket dessutom, så tänker jag att det kanske kan vara på sin plats att ändra destination på FRÅGESTUND. 
 
Jag tänker att om jag får iaf 10 frågor (minst) från olika människor, så gör jag ett VIDEOINLÄGG & svarar på de istället för att skriva ner tråkiga svar. Känner att det också på så sätt kanske kan bli lite mer.... personligt & lite...kryddigare. 

Så nu vill jag att ALLA som nu trätt fram genom facebook ställer MINST 2 frågor var, & ni som fortfarande är blyga nog att inte träda fram, ändå gör samma sak. 

Frågan är fri, & jag avböjer inte att svara på något. 

Shoooooooooot, så lägger jag upp svaren imorgon kväll!
 
Puss.