Det gör utan tvekan jag
. & har alltid gjort. Jag vet med all säkerhet att de finns.

Videon ovan tex, talar väl ändå sitt tydliga språk? ↑

Just ordet spöken tycker jag dock låter fel, för det låter så.. tecknat i mina öron.
Men demoner, övernaturliga skepnader & vålnader. De finns.
& de som säger annat har inte en aning om vad de pratar om. Så enkelt är det.
Eller så har de helt enkelt inte varit med om något som övertygar de.

Jag minns en gång, för många många år sen. Minns inte hur gammal jag kan ha varit.. runt 10 kanske.
Jag hade då förstårs ett eget rum, & sov ALLTID med rumsdörren stängd. Inte på glänt, inte halvöppen, ALLTID stängd. & jag låg alltid med huvudet mot väggen, för att slippa ligga mot dörren, gör alltid det fortfarande på grund av att jag helt enkelt känner mig mest bekväm så.
Hur som haver, så hade jag lagt mig i sängen för att sova, & låg precis som vanligt med kroppen mot väggen, & händerna alltid befinnandes utanpå täcket & var i något slags "halv sovandes" fas när jag helt plötsligt från ingenstans känner långa naglar dra uppifrån min axel ner hela vägen till min handled. And thats it. Jag slår upp ögonen i ren panik, men vågar absolut inte vända mig om för rädsla över vad jag ska se.. OM jag ens skulle se något.

Till saken hör också att jag inte hörde en dörr varken öppnas eller stängas.
Det var bara det som hände.
Dagen efter frågar jag det absolut första jag gör min mamma & de andra om de var inne på mitt rum när jag hade lagt mig för att sova, & fick svaret nej från alla.
Sen dess har jag aldrig någonsin igen sovit med händerna utanpå täcket. & har också sen dess ALLTID en lampa tänd när jag sover. Haha, barnsligt va? Men så ärrad av det som hände blev jag.
Nu tänker jag tillbaka på den händelsen varje gång jag ska lägga mig för att sova.

Min pappa, hans syskon, farmor & farfar bodde i ett spökhus när pappa var liten & alla tre har otaliga gånger berättat om saker som hände när de bodde där.
& jag tror knappast att de skulle vara så dumma att ljuga om en sån sak i flera flera flera flera års tid.
Vinsten genom att göra det är fullständigt - noll.

Så.. jag vet att det finns något övernaturligt bland oss. Vad eller hur det fungerar är jag mindre insatt i, men jag vet iaf att det existerar.
Sen beror det helt & hållet på hur pass "öppen" för det övernaturliga man är. Tror man på det är det också troligare att man faktiskt upplever något, & tvärtom.

Har ni varit med om något oförklarligt eller övernaturligt någon gång?

Nog för att Lady Gaga är mer eller mindre känd för att vara "speciell" & sticka ut, men det finns väl ändå gränser?
Eller?
Jag har funderat fram & tillbaka på vad syftet med det här kan vara.
& vad det än må vara, så förstår jag verkligen inte. & behöver inte heller förstå, för att tycka att det helt enkelt är fruktansvärt äckligt!
Dessutom har hon kastat upp en köttbit på huvudet också som något slags... diadem? God.

Jag har ingenting emot Lady Gaga's musik and so on.. men att på fullaste allvar dra på sig en klänning ENDAST med ihop sydda köttstycken, får min mage att vändas ut & in. Från topp till tå! Inte nog med att hon bär en klänning av kött, skorna är också så mycket kött det bara kan bli.
Det hade varit intressant att fråga henne vad vitsen med det är.

Nya modet? Tycker hon själv att det är snyggt? Har hon personligen slagit ihjäl djuret för att nå köttet? Är det människokött? Djurkött?

Hur som haver, vad anledningen än som sagt må vara så är det bara groteskt & fruktansvärt ohygieniskt.
& att dessutom välja en sån här klädsel på en mtv gala, gör att jag bara vill lägga mig ner dubbelvikt & skratta.
Tänk vad det måste... lukta?

Hon lyckas iaf med att aldrig någonsin sluta förvåna! På både gott & ont? Hrmpf.

Vad tycker ni, hiss eller diss?
Utan någon som helst rangordning på de så vill jag bara för skojs skull dela med mig om vilka favoriter JAG har i årets idol.

1. Madeleine Finck Björgen.
För det första är hon så otroligt sockersöt att man får hål i tänderna bara av att titta på henne. Hennes leende smittar av sig, för varje gång hon ler - ler jag. Jag tycker att hon är fruktansvärt lik Melissa Horn, men framförallt tycker jag att hon sjunger GUDOMLIGT bra. Blir inte hon en av de i fredagsfinalerna får ni kalla mig för Kalle Anka så länge jag lever..

 

2. Linda Eriksson.
Finns inte så mycket att säga där. Jag tycker hon är galet awesome! Sen går det tydligen rykten om att hon redan är "känd".. hon ska tydligen ha varit med i något program som heter "Popstars"? Aldrig något jag hört talas om. Har aldrig sett henne på något skivomslag, eller sett henne i något annat sammanhang heller.. jaja, blahblah, jag tycker hon är grym. Punkt.3. Daniel Norberg.
För det första var det inte direkt många sekunder man fick se på hans framträdande direkt :b
Kort & gott så tycker jag att han är awesome, & har en mjuk bomulls len röst som skiljer sig från mängden, & det är precis så det ska vara!
4. Jimmy Claeson.
Om jag minns rätt var han med & slogs bland alla andra i förra årets idol, right? Då kan jag inte minnas att jag direkt la honom på minnet faktiskt. Men han har baske mig tydligen gjort en hejdundrande comeback, & jag är beredd att hålla med, för bra är han!
5. Elin Blom.
Förutom att hon har ett fruktansvärt dåligt engelskt uttal, så finns potentialen för en framgång där.
Även om jag varken absolut inte tror att det är hon som vinner, eller tar sig till de sista i fredagsfinalerna, så är hon grym på det hon gör! Shape up & välkommen tillbaka nästa år säger jag, då tror jag hon "vuxit" på sig tillräckligt för att lyckas hela vägen..
6. Alice Hagenbrandt.
Okej, såhär är det.. jag tyckte hon mer eller mindre sög på sin "audition". Faktiskt. & jag vet att MÅNGA absolut inte håller med mig. MEN hon har faktiskt vuxit enormt i mina ögon. Jag tycker hon är bra.
Dock kan jag inte sluta "reta" mig på att hon har så stor mun, haha! I det här klippet är hon ju dock fruktansvärt hes, men på något wacko sätt tycker jag det låter bra. Även om det här inte var hennes bästa uppträdande.
7. Geir Rönning.
Personligen tycker jag det är freaking awesome att en snubbe på 47, rent ut sagt spöar skiten ur alla!
Visseligen kommer han bort sig lite i texten precis som 99.9% procent av människorna gjorde i det här momentet. Men sjunga kan han baske mig, karln!
8. Minnah Karlsson.
Alltså... okej folks.. jag RÖS idag när jag hörde henne. Jag tycker hon är helt AMAZING. Dessutom sjöng hon med ett lugn som slet tag även i mig på andra sidan tv skärmen, ett vackert framträdande även om det så innebar att hon bara stod & sjöng rakt upp & ner. Jösses amelia! Dessutom fick hon stående ovationer - and i can see why!
9. Nadia Wedberg.
Den där bagge kan minsann sin sak. Han är helt klart den som hittade flest guldkorn i sin jakt på en ny idol. & Nadia gör det med bravur. Simple as.
10. Michaela Osberg.
Dock tycker jag inte om henne lika mycket i det här momentet som jag tyckte när jag såg henne på audition.
Men hon kan utan tvekan sjunga. & hon gör det bra dessutom.
Det var nog det hela. Fast mina ABSOLUTA favoriter when it all comes down to it är ändå -
Madeleine Finck Björgren, Minnah Karlsson & Daniel Norberg.
Två av de är i mina ögon absolut klara för fredagsfinalerna redan nu, & det är de två tjejerna.

Olle Hedberg, fullständigt AVGUDADE jag på hans audition, men för honom och precis som för många andra vinner tyvärr nervositeten, vilket gör att han försvinner i mängden av alla andra som faktiskt presterar varje gång.
Vilket är synd.

Dock så bara MÅSTE jag lägga in ett klipp från Olle Hedbergs youtube channel. Ett klipp där han är fullständigt otroligt jävla bra!
Jag kan inte sluta lyssna. HAN KAN JU! & jag stör mig något grymt på att hans nerver sviker honom i idol.
Vilket också tyvärr lär bli hans fall. Han har misslyckats på tok för många gånger nu.
Hur som haver, lyssna & njut. Det tänker jag göra - igen.
Sååå, vad tycker ni om årets idol? Vilka är era favoriter?