Sådär ja, då har jag varit & stylat till mitt hår lite idag. Jag ber om ursäkt för den kassa jävla bilden dock, haha. Var tvungen att rappa på för jag skulle precis iväg när den togs..

Men som ni ser är det inte bara frisyren som blev ändrad. Efter att jag klippt mig mötte jag upp systra mi, vi gick & åt flötig pizza, sen letade vi hårhärg, vilket resulterade i den ni ser på bilden (nehe?), & så av ren impuls så blev det en piercing också, haha! Så kan det gå när inte haspen är på!

Jodå, jag trivs som rödtott...


Jag bangar "rock frillan" den här gången. I can be brave another day, haha.

Såhär är iaf tanken att jag VILL ha. ↑ Sen blir det ju inte på pricken exakt så, givetvis.
Men typ så nära man bara kan iaf.
Så idag klockan 15.00 smäller det. Håll tummarna för att the result pleases me - för jag är fan så kräsen, vad gäller mitt hår.

Peace bree.


Jajmänsan. Den "roliga" nyheten fick jag genom ett sms upptryckt i facet för inte alls länge sen.
& jag sitter fortfarande & är så jävla arg.

EN VECKA KVAR TILL FESTIVAL START, & dem väljer att komma ut med nyheten NU?! När dem senast igår tydligen hade ett personal möte. & ingen DÅ hade nämnt ett ord om att det ska läggas ner.
Nu tydligen för alltid.

Fast egentligen.. är jag speciellt förvånad? - Njae.
Om man kollar artist upplägget, är jag inte det. Det är 493384474 band som mer eller mindre är "nybörjare" i musikbranschen, sen är det 5-10 tal artister som INGEN annan festival lyckats boka. Mer än så är det inte.
Artist utbudet på hultsfred är aldrig någonsin mer än medelmåtta.

Så kan det gå när inte haspen är på. Galet att folk som beställt biljetter antagligen inte kommer få se röken av sina pengar.. Lite tur i oturen där att jag inte beställt än.

Nå väl, åt helvete med Hultsfred. Hej Pride...!? &... Melissa horn tillsammans med Laleh, & Lars Winnerbäck i Linköping den 8onde?