Det är din kärlek jag livnär mig på.
Hennes ögon, får stjärnorna att verka som om dem inte lyser.
Hennes hår, faller perfekt utan att hon försöker.

Hon är så vacker.
& jag säger det till henne varje dag.

Jag vet att när jag ger henne en komplimang, tror hon mig inte.
& det är så tragiskt att hon inte ser vad jag ser.

Men varje gång hon frågar mig "ser jag bra ut?"
svarar jag henne;
När jag ser ditt ansikte,
finns det inte något jag skulle ändra på.
För du är perfekt
precis som du är.
& när du ler,
stannar hela världen & stirrar för en stund.
För älskling, du är perfekt precis som du är.

Hennes läppar,
jag skulle kunna kyssa dem hela dagen om hon tillät mig.
Hennes skratt,
som hon hatar men som jag tycker är sexigt.

Hon är så vacker,
& det säger jag till henne varje dag.

Du vet,
jag skulle aldrig be dig att ändra på dig.
För om perfekt är vad du letar efter,
fortsätt vara den du är nu.

Så strunta i att fråga,
om du ser bra ut,
för du vet vad jag kommer säga.

När jag ser ditt ansikte,
finns det inte något jag skulle ändra på.
För du är perfekt
precis som du är.
& när du ler,
stannar hela världen & stirrar för en stund.
För älskling, du är perfekt precis som du är.

Johanna <3 Malin

Pappa - det slår tillbaka när du minst anar.

Jag var ute hos min farmor idag. Åt lite mat & fikade eftersom min farfar fyllde 82 igår.
Myspys värre. Jag fick höra av pappa att han skulle ut & grilla med barnen, sin "sambo", & hennes föräldrar.
Jag hatar allihopa, men bestämde mig för att "oinbjuden" följa med. Endast av den enkla anledning att jag vill träffa mina syskon. & eftersom det händer MAX 1 gång per år, med tur.. så tar jag varje chans jag bara kan få.
Så fort jag & min pappa landade några fotsteg från idiotjäveln så börjar hon skrika för allt vad hon är värd på pappa.
Inte ens ett hej hann slinka ur hennes glappa käft, innan hon skrek på honom.

Det handlade om att pappa skulle åka med en kompis till Tyskland för att hämta hem en bil. Det var tydligen väldigt oansvarigt av honom. Det får mig att fundera på vad som egentligen är mest oansvarigt? Att hon som mamma lämnar bort sina barn till sin mormor & morfar varje dag så de knappt stampar ner sin fot innanför sitt riktiga hems väggar, eller att pappa åker bort över en dag. Your choice.

Det slutade hur eller hur med att pappa inte fick ta del av grillningen. Ingen korv till honom inte, nejdå.. skulle han ha korv skulle han minsann få åka in till stan & köpa sin egen. On top of that slänger horan ur sig "Ja.. för pappa ska ju ändå flytta snart, det har ju vi bestämt, eller hur Oliver?" Säger hon till sin egen son! & jag stod bara tyst & stirrade ögonen ur mig på henne, för jag orkar verkligen inte att resonera med den kvinnan. Av den enkla anledningen - att det går inte. Plus att hon skrek att han genast skulle lämna ifrån sig lägenhetsnyckeln för han ännu en gång inte var välkommen hem.

Bara det att det är PAPPA som står i lägenhetskontraktet. Inte ens angående det har han något att säga.
Det gör bara så fruktansvärt ont i mig att hon vänt pappa mot oss 3 barn, utan till råge på det också vänder deras gemensamma barn mot honom också.
& vad gör karln när han får all den här skiten riktad mot sig? Absolut nada, finito, zero.
Han tar emot & sväljer.

Senast i förrgår frågade jag honom när vi stod vid resecentrum, där subban jobbar. "Så, jobbar hon idag eller?" "Nej, hon är ledig." "Jaha okej, kvinnan som du älskar över allting annat på den här jorden!" "Nej."
& det får mig bara att funderar på vad FAN det är som håller & HAR hållit honom kvar under alla dessa år de nu varit ett par. Är det inte meningen att man ska ÄLSKA varandra in till döden om man ska envisas med att vara kvar? Hans svar "Jag är kvar för barnens skull." Han har fullständigt tryckt bort sitt eget mående & tänker bara på barnen, som nu genom hennes hjälp mer eller mindre avskyr honom.

Jag har pratat med min pappa om det här 50 miljoner gånger, jag har gråtit framför honom på grund av det här 50 miljoner gånger. Hans kompisar har erbjudit sig sovplats tills han hittar något eget. MIN MAMMA har öppnat sina dörrar för honom trots alla svek mot oss 3 barn. Han har svikit oss alla, gång på gång på gång.
Vilket i sin tur tyvärr leder till att jag inte längre bryr mig om hur han mår, hur hemskt det än låter.
"Nu får det vara nog. Jag tänker inte ägna henne en minut till av mitt liv." har vi också hört 50 miljoner gånger. & verkligen VARJE gång dumt nog trott att det faktiskt ska hända något, som gör att vi får tillbaka våran pappa. Icke sa nicke, svikna löften återigen.

Men karln får fan skylla sig själv.. det är inte meningen att vi i desperata försök ska få honom att tänka annorlunda, när han är fast besluten av någon fuckedup anledning att stanna med henne.
Han är 20 år äldre än henne & om det här är allt han har att komma med kan det lika gärna vara.
Ibland undrar jag hur gammal han egentligen är.. Pappa - det slår tillbaka när du minst anar.

Men trots allt, så saknar jag den människa min pappa en gång var. & det gör lika ont i mig varje gång när jag inser att jag aldrig kommer få tillbaka honom.

Vinnaren av idol 2010.Enligt min mening råder det inga som helst tvivel om vem jag tycker är absolut bäst i årets idol.
Hon åkte ut, & kom tillbaka på grund av att Alice självmant hoppade av. Hon var i ett sjuhelsike underläge med bara ett få timmar på sig att repa ikapp de andra. & hon klassade ut de andra fullständigt förra fredagen.
- & hon gjorde det ikväll igen.
Jag pratar naturligtvis om Minnah.
Jag vet inte hur många gånger klippet gått på repris i min dator just nu, men många är det.
Jag tycker verkligen att det är så fruktansvärt bra så jag dör lite smått inombords.

Med en otrolig inlevelse som får det att krypa under huden på mig, med tårfyllda ögon som får mina att fyllas, hon får mig att rysa att fullständigt välbehag, & så hennes röst on top of that, som en skänk från ovan. PLUS att hon blir bättre & bättre för varje vecka som går. Det kan inte bli bättre.

Sen vet jag inte om jag faktiskt vill att hon VINNER hela kalaset, just av den anledningen att det av någon anledning alltid i alla omgångar av idol gått bättre för 2a platsen & 3dje platsen i vissa fall. Jag menar, vad hände med Daniel när han kastade ut Darin i finalen?
Där är det Darin som blivit miljoner gånger större än Daniel någonsin kommer bli.
För att kasta ut ett praktexempel på hur idol fungerar.

Hur eller hur är jag oerhört glad över att ha Minnah tillbaka där hon förtjänar att vara.
Däremot är det verkligen på tiden att kasta ut Daniel eller Elin. Sen får gärna Geir & Jay ryka efter det.
Sen kan de få slåss bäst de vill.

Vad tycker ni? Vem är eran favorit?

Gulanstore.seJag hämtade ut min nya tröja idag.
gulanstore är en för jävla grym hemsida, med galet mycket snyggt att vila ögonen på. & allra helst klicka hem något vackert. Så jag klickade med andra ord hem den här skönheten. En hoodie, helt i min smak, som dessutom går en bra bit nedanför romphan, helt i min smak.

Det här är iaf vad som är nyast i min walk in closet. En tröja som egentligen koster 1299:- spänn & få den för 390:- tycker jag är ett förjävla bra kap.

På tal om något annat tittar jag på idol. & Elin sågade precis en Brittan låt. Hennes engelska uttal är ju fruktansvärt hemskt. Dags för henne eller Daniel att åka hem? Mhm.

Britney Spears skandalen.Okej. Vem som helst kan bli en stor fet jävla världs stjärna.
Till&med den där fjollan med 0 träffar på sångspelet singstar.
Jag yrar som vanligt runt på internets gator & kom över det här klippet.

Ett klipp innehållandes en konsert med allas vår Britney Spears. Det är bara det att det här är endast hennes "vocal mic" man hör. Vill säga microfonen utan "tillsatser" alltså med andra ord, hennes riktiga röst.

Jag läste en kommentar under klippet där det stod att det är tydligen så de gör, utgår från hennes naturliga sångröst, & lägger på "playback" rösten, & mixar ihop de på något magiskt sätt. Skulle det sen vara så att det låter på tok för illa så sänker de helt enkelt bara "vocal micen" & låter det andra överta för att inte komma "out of pitch" som de så fint skrev.

& man förstår varför de sänker vocal micen på Britney. Fyfan vad illa det låter.

Resan mot vitare tänder.Nu har jag precis as we speak beställt ett kit DentaWorks, som ska göra mina tänder skinande vita.
Var inne på aftonbladet & såg en artikel, där en känd bloggare med över 10.000 visningar i veckan provat produkten, & som ni ser på bilden ovan ser det verkligen ut att funka. Dessutom har hemsidan fått endast bra betyg av andra användare. Så im gonna give it a try, and hope for the best. 395:- fattigare, men vad gör man inte för att smälta omgivningen med ett kritvitt leende?

Så fort paketet landat i min famn kommer jag sätta igång att använda det. & jag kommer låta er se förändringar & hur det går till. Om det är någon av er som kanske är nyfiken på att prova men inte riktigt litar på resultatet så tänkte jag att jag kan vara en levande "testkanin". Fucking awesome, right?!
Hang in there.

And i love you more, then i did before.
Bloggen har hamnat lite på efterkälken eftersom mitt mobila internet valde att lägga av iofs på grund av att jag varit slarvig med en räkning - but still. Aja, nu är jag iaf back on track.

Alltså, det bubblar verkligen i hela kroppen på mig. Jag vill bara slita upp mitt fönster & skrika rakt ut "Johanna jag älskar dig!" Jag vill ställa mig mitt på torget & göra samma sak. Jag vill ta mig långt upp i luften med ett flygplans hjälp, & samtidigt som jag slänger mig ut ur flygplanets dörrar skrika "Johanna jag älskar dig!" så att mina ord sträcker sig som ett täcke över hela världen.

Den kvinnan har gett mig så fruktansvärt mycket. För första gången i mitt liv känner jag mig genuint älskad, & för första gången i mitt liv är jag säkrare än någonsin i mig själv. Även om jag fortfarande är väldigt förvirrad i vad jag vill med mitt liv rent yrkesmässigt, så är jag en helt ny människa med bättre självförtroende. & det har jag endast min prinsessa att tacka för.

Alla i min omgivning märker säkerligen skillnad också, inte minst min familj. Sen jag träffade henne har det inte gått en enda dag då jag känner mig "nere". Jag går runt med ett leende på mina läppar 24 timmar om dygnet, även här i min ensamhet i lägenheten. Jag är spralligare än någonsin & det känns som om jag inte längre går på fast mark. Jag svävar. & jag fullständigt älskar den känslan.

Som jag sa till min vän på msn tidigare idag bland annat "Jag hoppas på MÅNGA år med henne. Jag är ung, right. Hon är yngre. Men jag behöver inte uppleva någon annan. Jag vill ha Johanna." Så sant som det står skrivet.
För mig känns det iaf fruktansvärt rätt. & alla de hemska prinsessor mina läppar förut mött, så var det värt varenda kyss för att hitta henne.

Johanna - jag älskar dig & tack för att du på många sätt berikar mitt liv. <3

Tecknat - något du tittar på?


Jag funderar... som vanligt.

Igår när jag var på väg hem från min skatt, så såg jag en kille runt 18 bast kanske, som slog upp sin bärbara dator & tryckte på en tecknad serie & tittade på.

- Det fick mig att fundera lite på det här med äldre & just tecknat.
Varför tittar folk som är över 13 fortfarande på tecknat?
Jag ser såklart inget fel i det överhuvudtaget, eftersom jag själv gärna ibland (även om det är sällan) kan trycka på en tecknad film. Men sen finns det ju faktiskt som de som föredrar tecknade filmer framför något annat.
& det får mig bara att fundera på varför..

Antingen så tycker man helt enkelt bara otroligt mycket om det, av olika anledningar.
Eller så kanske det är någon slags.. trygghet (?) från när man var barn & kunde titta utan att någon hade några invändningar mot det.
Kanske bringar det fram lite nostalgiska trygga minnen från när man var yngre?
& kanske vill man när man har sina "down dagar" just därför trycka på en tecknad film för att komma bort från "nuet" & drömma sig tillbaka till när man var barn?

Tecknade filmer är mysiga, det råder det inga som helst tvivel om. Vissa är såklart bättre än andra, som i vilken genre som helst.

Så min fråga är väl helt enkelt - tittar du på tecknat & i så fall varför?Tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv också.

Jag landade hos min skatt i fredags. & eftersom SJ är duktiga på att strula till det för alla på resande fot bra ofta, fick det bli taxi från Norrköping till Nyköping istället för tåg. Eller ja, okej.. det var verkligen STOPP i tågtrafiken redan i Linköping. Det stod folk på perrongen där mitt tåg skulle avgått som väntade på tåg som skulle kommit/avgått klockan 15. & när jag var där var klockan runt 18. 

En liten "kul" grej som hände när jag klev upp på perrongen i Linköping var att det absolut första jag såg var en lång smal figur, med gulblondt hår, en svart hatt på huvudet & med svarta åtsittande jeans. 
Jag får direkt mina aningar om vem personen i fråga är. & det visade sig att jag hade helt rätt i mina misstankar, när personen vänder sig om. - Johan Palm.

Eftersom jag vet att min lillasyster iprincip avgudar honom var jag snabb som attan upp med mobilen för att försöka få tag på henne. Det tutade upptaget ända tills jag klev på tåget. Hon blev måttligt avundsjuk när jag sa att jag hade kommunicerat med honom. Moahaa.. Min lilla favorit. Hrmpf

Hur som haver..
Tåget som jag egentligen skulle ta hade gjort mig försenad i Norrköping, vilket i sin tur i så fall hade lett till att jag hade missat tåget från Norrköping till Nyköping. Så i ren chansning hoppade jag på ett annat tåg mot Norrköping i hopp om att hinna med tåget då.
Det gjorde jag inte.
Men som sagt, det blev taxi. & jag var framme i Nyköping 40 minuter senare än jag egentligen skulle.

Tiden med min skatt har varit sagolik som alltid. Hon är verkligen så jädrans fin den där Johanna.
& jag tycks fatta mer & mer tycke för henne varje gång jag träffar henne.
Vet ni en sak?
Jag tror faktiskt med handen på mitt hjärta att jag träffat så jävla rätt den här gången.
Det känns så otroligt avslappnat & naturligt med henne. & då menar jag på ALLA tänkbara plan.
Hon får verkligen hela min värld att snurra. & när jag är med henne är det precis som hon sa till mig när vi gick hand i hand genom stan "vet du en sak? När jag går med dig, är det som om alla andra försvinner.. jag ser bara dig & mig." & exakt så är det för mig också. Allt annat blir suddigt när jag är med henne.
& att vara vid hennes sida är det bästa som finns.
Johanna - Jag älskar dig. <3
Vi ses snart igen min skatt, jag lovar.

Det känns väldigt tungt att åka ifrån någon som mår så fruktansvärt dåligt som hon gör just nu, & det var inte bara en gång jag tvekade på att verkligen åka ifrån henne.. men som sagt, vi ses snart igen. & jag längtar..
- redan.


Det går bra ibland!
Jag tänkte bara snabbt uppdatera er lite om vad som händer runt omkring mig just nu.

Inga skandaler, inget kändisskvaller & inget videoklipp på någon blåst nyhetskanal som skämtar om de mest sjuka sakerna. - Utan bara om mig, för en kort stund, haha :b

Jag har som många av er vet sökt bra mycket jobb i & omkring Nyköping. Eftersom det är närmare min kärlek jag vill komma, för att ge henne & mig en ärlig chans på allvar. Eftersom jag som alla vet vid det här laget gissar jag(?) tycker fruktansvärt mycket om den här prinsessan.
Jag har fått många svar tillbaka & det har varje jädra gång varit ett mail som innehåller "Tack för din ansökan, men vi har nu hittat våran nya medarbetare, sök nästa... blahblahblah.."
Tills idag.

Jag kom hem från jobbet, ringde älskling & satte mig vid datorn varpå jag genast gick in på min hotmail för att kolla om jag fått svar från något jobb jag sökt.
Det hade jag.
Ett jobb som restaurangbiträde, varpå jag sa till älskling "Okej, jag har fått svar från Sille vägkrog älskling! Håll tummarna för att det INTE står att de tackar nej. Varpå hon säger "Jag håller mina tummar!" Sekunderna efter läser jag mailet & till min stora men otroligt lyckliga förvåning utbrister jag "älskling, din tummar är så jävla bra!"

"Hej Malin! Tack för din ansökan. Jag vill gärna träffa dig och föreslår därför en tid Onsdagen den 20 oktober kl 14.30. Hoppas det passar dig!"

Klart som fan att det gör! Så nu har älsklings mamma varit så otroligt go att låta mig stanna från nu på fredag när jag ska åka till min prinsessa, till den 21 oktober. Vilket betyder att jag inte behöver åka hem på söndag som planerat, & sen åka tillbaka bara några dagar efter igen. Jobbintervju på Onsdag med andra ord PLUS att jag får nästan en hel vecka med min kärlek. Kan det bli bättre?

Jajo, grädden på moset vore ju att det faktiskt gick så pass bra den 20 oktober att jag får jobbet.
Frågan är bara då vart fan jag ska bo, haha. Men det är ett problem jag helt enkelt får lösa då.
Dit på intervju ska jag iaf, så enkelt är det. Sen får resten lösa sig bäst fan det vill. Jag är villig att sova på en parkbänk, eller i ett tält om det är så, tills jag hittar något. Om det betyder att jag får vara närmare min prinsessa, så tar jag jobbet om det nu blir så utan att blinka.

LOVA att ni håller alla tummar ni bara har den 20 oktober klockan 14.30 för mig, så ska jag nog ro det här i hamn!

Nu ska jag skutta i sängen, & jag har en känsla av att jag kommer sova himmelskt gott inatt! Nu är det snart bara 3 dagar kvar tills jag får möta upp min vackra igen. Gud vad jag längtar!
Johanna - Jag älskar dig! <3

Otrohet, inget man kan styra?


Det här kan vara en av de vackraste men samtidigt hemskaste musikvideon jag sett. Någonsin.

Texten smetar ihop sig otroligt bra med musikvideon, vilket gör låten tusenfalt gånger bättre.
Jag har själv inte varit i samma sits som den här snubben & klivit in i mitt eget sovrum & kommit på min flickvän med att vara otrogen. Men jag har blivit bedragen däremot. & smällen är nog lika hård i båda fallen.

Det känns som om hjärtat släpper sitt fäste & glider ut ner över hela marken. Allt man byggt upp & trott försvinner i samma stund som det händer.
Jag önskar ingen att bli bedragen. Det är mycket som gör ont i kärlek, men att bli bedragen slår fan det mesta.

& så återigen blir jag så ypperligt trött på de människor som har mage att säga "Man kan inte säga om man kommer vara otrogen eller inte, för det vet man inte." Ursäkta mig, men det vet man ta mig fan.
Det är ett val att vara otrogen & absolut ingenting annat.

Mängden alkohol du har i din kropp är ingen som helst ursäkt. Att ni har en dålig dag/period i förhållandet & att du saknar bekräftelse är inte heller någon ursäkt. Vad man än kommer med för patetisk ursäkt, så spelar det ingen som helst roll. Måste man tvunget pilla på någon annan än sin partner, ska man antingen förbli singel för resten av sitt liv, eller så gör man helt enkelt slut först. Det är inte svårare än så.

Så jo, jag kan med handen på mitt hjärta säga - att jag aldrig någonsin under några som helst omständigheter kommer vara otrogen. Jag har helt enkelt gjort det valet.
Den smärtan som det innebär för den bedragna är ingenting jag vill att min flickvän ska uppleva.

Har jag någon, är det en självklarhet för mig att hålla mig till henne. Något annat finns inte på kartan.

Otrohet är skit, likaså de som varit/är det. Punkt slut.

Han fick vad han förtjänade.Det här kan vara den mest puckade "lejon tränaren" jag någonsin kommit att vila ögonen på.

1. Han blöder redan från benet, av att lejonen redan en gång hoppat på honom.
2. Han tänker inte på att överhuvudtaget lämna området, för risken att bli dödad..
3. Han petar en vass jävla pinne i ansiktet på ett VILDDJUR! & förväntar sig vadå..? Att lejonet fint ska gå med på det & absolut inte bli aggresiv & ännu vildare..?
4. Jag tycker absolut inte på några som helst grunder synd om idioten. Har han bestämt sig för att peta på ursinniga lejon med en vass pinne, får han fan skylla sig själv.
5. När flera lejon sen hoppar på honom, är det LEJONEN de börjar slå på, när det i själva verket är idioten som började som ska ha smällarna. Är man så jävla puckad att ge sig in en sketen liten jävla ring med vilda djur, får man fan ta smällarna. Lejonen har inte gjort honom ett piss, & ändå är det HAN som petar en vass pinne i nyllet på de.. när det borde vara tvärtom.

Sånt här är något av det absolut värsta jag vet. Folk som lever & jobbar för att göra illa djur.
Det är likdant med det här de har i... Madrid bland annat? Tjurfäktning.
& att folk faktiskt tycker det är underhållande, är helt sinnesjukt i mina ögon.
Folk går dit för att TITTA på det här, betalar pengar för att se ett djur lida.. 

Jag önskar inte såna här människor någon njutning i livet överhuvudtaget, & jag hoppas innerligt att de ligger sömnlösa om nätterna & tänker på vilka vidriga människor de är...

Jag önskar inte livet ur någon, men såna här idioter borde inte få äran att andas.
Ibland är det synd att såna här idioter inte dör på kuppen.

Justin bieber är egenligen en 51 årig pedofil?Okej, jag vet faktiskt inte vad jag ska tro.. är det här for real? :|

Gilla "Justin Bieber" eller inte.. saken i sig är så sjuk att jag mår illa. På riktigt.

Jag är fullständigt i chock, jag sitter fortfarande & fattar absolut ingenting.
& det absolut sjukaste av allt är att det här är verkligen inte ett skämt. Det har gått överallt på nyheterna & speciellt på nyheterna i Amerika.
Justin Bieber är alltså ingen 16 årig liten pojke. Det är en MAN på 51 år, som klätt ut sig till den här lilla pojken.
Se klippet själva & få beviset framför era ögon.

Fyfan så jävla äckligt. Jag blir illamående bara tanken på att jag faktiskt gått & nynnat på någons låtar som jag faktiskt trodde var en oskyldig söt liten pojke.
& bara det att han antastat x antal flickor av hans fans, får mig att nästan kräkas.

HUR JÄVLA SJUK ÄR VÄRLDEN EGENTLIGEN?

Så med andra ord - Någon vid namn Justin Bieber som är 16 år, finns alltså inte... längre. My fucking god!

UPDATE: Okej, företaget som gjort det här inslaget är tydligen mästare på att göra "skämt" inslag... hur eller hur blir jag sinnesjukt förbannad på vad de håller på med. Man skämtar fan inte såhär om NÅGON! Sparka hela jävla nyhetskanalen & gör om, gör rätt! Retards.

The time when i was a little bit younger.


Där var jag inte speciellt gammal minsann! ↑ Mamma som stolt håller upp min lillebror & hennes nyfödda Joacim.

Jag tänker ganska ofta tillbaka på tiden när man var liten.
Hur öppen man var mot allt nytt & hur villig man var att lära sig av de som var äldre.

Kunde mamma minsann baka den svåraste kakan i kokboken, var man själv inte sen att stå med vid köksbänken & sleva ihop en deg.. även om den blev långt ifrån lika god som mammas!

Eller de där gångerna man köpte lördagsgodis & lekte affär. Hur man i affären noga bestämde sig för antal bitar av varje godis sort, för att sen hemma kunna lägga de i 10 olika skålar, för att sen "sälja" godiset till sina syskon.

Eller de där gångerna man samlade på kulor, & spelade med sina kompisar på rasterna i skolan eller hemma. & hur fokuserad man var på att vinna alla fina kulor. Det vara bara vinst i huvudet då!

Eller de där gångerna man samlade på bokmärken, & klistrade in de i sitt fina album så försiktigt man bara kunde så de inte skulle gå sönder, & hur man bytte bokmärken med sina kompisar. Även om bytet kanske inte alltid var till det bättre, var bara själva grejen så mysig!

Eller de där gångerna man lekte med barbiedockor, & iaf jag alltid ville vara killen. (wonder why, haha!)

& vem har inte någon gång under sin barndom mimat till bland annat låten Aqua - Barbiegirl? Det spelade absolut ingen roll hur många gånger låten gick på repeat. Det var som att höra den första gången, varje gång!

Eller de där gångerna man tog på sig sin vackraste klänning/kläder för att det var skoldisco. & hur det riktigt pirrade i magen över att skolans sötaste kille/tjej skulle på samma disco? Hur man hade förberett med att baka chokladbollar hemma hos var för sig, & hur det luktade popcorn & kolsyrad dryck över hela disco lokalen.

Eller de där gångerna det var fredag, & hela familjen var nerslagen i soffan framför något mysigt fredagsprogram. Fredagarna var verkligen de bästa, för det var oftast då som faktiskt hela familjen var/kunde vara tillsammans.

Eller när man blev lämnad på dagis, & man lekte dagarna i ända med alla dagis barn, & man kom hem med tonvis av teckningar & andra påhitt man gjort under dagen.. & hur man blev hämtad & ändå visste när man åkte hem, att man skulle komma tillbaka nästa dag, för nya bus..

Listan kan göras hur lång som helst. & det var väl verkligen så, att det absolut värsta som kunde hända i den där ålder, var att barbiedockan bröt benet.
Man hade inga bekymmer, inget som hindrade en, man kunde göra som man ville (nästan) & man kunde bara.. vara precis så liten som man var.

Jag saknar att vara liten.
Det var fan tider det. Det är kanske som de flesta säger - det var bättre förr?

Pinsamt så det står härliga till!


Det här är något som bara inte får hända i direkt sänd tv.
Den här programledaren Sarah Murdoch, ska i australiens version av Top Model presentera vinnaren av de här två tjejerna.. hon får ett namn i sin örsnäcka, men vad händer?

Hon presenterar såklart tjejen som hon får höra i sitt öra som vinnare, men mitt under hennes tacktal kommer nyheten som är allt annat än lätt att meddela. Hon har alltså fått fel namn presenterat i örat & måste därmed sänka den andra tjejens drömmar till botten, medan den andra såklart istället blir överlycklig.
Att göra det här inför en FULLSATT arena med två tjejer vars dröm är att bli den nästa Top Model, & få vara med om något så fruktansvärt pinsamt, måste vara något som de alla går & grämmer sig över för resten av sina liv.
Speciellt för programledaren!
Jag är inte avundsjuk!

Det roliga är dock att det är en stor fet bild på vinnaren i bakgrunden, under hela tiden även när hon ropar ut den första tjejens namn.. borde det inte redan där klingat en klocka för alla att något är otroligt fel?

Hon, tjejen som "vann" fast inte vann egentligen, kommer att kompenseras med en okänd summa pengar & en resa till New York för besväret. Inte fy skam ändå, men fyfan vilken mardröm, haha!

Musik tack!


Det är alltid kul att få musiktips, så jag tänkte att ni jätte gärna får tipsa om en favorit låt ni har, & på så sätt kan jag kanske upptäcka nya bra låtar. Dessutom kommer ni som följer min blogg på så sätt också få hum om låtar ni kanske aldrig hört förut, a  win-win situation.. sounds awesome, huh?

Jag tipsar om dessa låtar;

1. Lights - February air. (akustisk version)
2. Million Stylez - Supastar.
3. Paolo Nutini - Last request. (akustisk version)
4. SamSaya - ADHD Love Me Not.
5. Skillet - Say goodbye (akustisk version)

Se så, fram med tipsen bah!

Pure and true love.
Jag kom hem från min prinsessa igår. Min stora kärlek.
& jag måste fortfarande nypa mig i armen ibland för att försäkra mig om att jag inte drömmer.
Det känns så overkligt bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland..
Den här kvinnan berör verkligen mig på alla tänkbara sätt, & jag bara fullständigt älskar att jag är hennes & att hon är min.
Johanna - det finns ingen bättre än du. Jag älskar dig! <3
Jag måste faktiskt vara så "fräck" att jag delar med mig av smset jag fick av henne igår. Kan vara något av det absolut vackraste jag någonsin läst. & att hålla tillbaka tårarna när jag läste det.. - var totalt omöjligt.

"Okej. Jag klarar inte av att skippa vårat godnatt-sms. Det är en av de mysiga sakerna med oss! Jag tror inte du fattar hur mycket du betyder för mig. Det känns som att inte ens mitt gråt ger min saknadskänsla för dig rättvisa. Jag älskar dig på ett sätt jag inte trodde var möjligt att känna för någon! Godnatt min prinsessa, jag hoppas du kan sova! Jag har bäddat upp din sida och ligger i mitten eftersom det är där du ligger. Känner mig sentimental & gråtfärdig när du inte är här, men jag är mer än villig att känna såhär om det innebär att få känna alla de andra ljuvliga känslorna som jag känner för dig! Sov gott min vackra älskling & glöm inte... Jag älskar dig nästan mer än man kan göra för en annan människa. Du & jag! <3"

Som sagt.. ibland tror jag att jag drömmer. Den här kvinnan ligger så tätt intill mitt hjärta det bara är möjligt att ligga. & jag hoppas innerligt att hon kommer vara en del av mitt liv så länge jag lever..
Att se henne gråta de sista timmarna innan jag lämnar henne, får hela mitt hjärta att gråta.

Hur vi satt där tätt slingrade runt varandra & bara grät för att vi inte ville åka ifrån varandra..
Det gör så ont älskling. Så ont att vara såhär långt ifrån dig.
& hur du pussar mig precis innan jag ska gå på bussen hem & när du säger "jag älskar dig", får mitt hjärta att blöda av saknad efter dig redan då, samtidigt som det skuttar ett extra slag bara tanken på att du är min & att jag vet att vi ses snart igen.

Du är det bästa som hänt mig Johanna & jag lovar älskling.. vi ses snart igen! <3bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0