Jenny frågar:

Hej!
Har det tagit slut med din flickvän? Innan skrev du
alltid om hur kär och galen du var, men nu har vi
inte fått läsa det på ett tag.

MVH / J - Trogen läsare

Malin svarar
:

Nej. Det är inte slut. Däremot har vi lite uppförsbacke just nu, enligt mig iaf. Men jag hoppas innerligt att allt ordnar sig, för det är henne jag vill vara med. Måste skriva att jag tycker det är roligt att du slaviskt följer min blogg! :)

Mammut frågar:

När kommer du och hälsar på igen? :D Miss you!

Malin svarar: Det hade jag tänkt att göra så fort jag får pengar min fina vän! :*

Anonym frågar
:

Ska ni flytta ihop snart du och din tjej? :)

Malin svarar
: Vi har pratat om det lite. & Johanna flyttar hemifrån om några månader. Men hon vill bo själv lite först, vilket jag förstår. Men jag får bo hos henne om jag hittar ett jobb, tills jag hittar ett eget place. Men bli sambos i framtiden? Det hoppas jag absolut.

Nat the twat frågar:

1: Gillar du gröna, gula eller leopardbananer?
2: Dricker du kaffe?
3: Snusar du?
4: Varför har du så dåligt med bilder på bloggen?
5: Varför blev det inga mer videobloggar för?
6: Hur ser en typisk Malin-vardag ut?
7: Tänker du skaffa barn någon gång? Alltså DU, med din mage, inte din flickväns. Om inte, känns det inte ovärt med mens? :D
8. När du haft olika flickvänner, brukar ni "matcha eran mens" då? Lixom annars har ni ju sammanlagt mens två veckor i månaden?! En varsin vecka lixom! Jag tycker det är nog jobbigt att ha sex-brake när jag har mens, och jag har ju pojkvän så han har ju inge mensavbrott. Om du fattar hur jag menar hahaha! Du behöver inte svara på denna fråga pga allt u-know.

haha det är typiskt mig att fråga en sån här fråga! Jag frågade samma fråga till en kompis som har tjej, hon svarade i alla fall att de hade mens typ samtidigt för att de umgicks så ofta :)

SÅDÄR nu jävlar har du fått dina tio frågor. Så nu kan du blogga. Mohahaha!

Malin svarar:

Haha "Nat the twat med miljoner frågor"! Men okej...

1
. Leopardbananer, alla gånger!
2. Yes, jag dricker kaffe in deed.
3. JA! Jag snusar! Oftast Catch mint, men också Göteborgs rape! Det är fint det!
4. Jag har dåligt med bilder på bloggen, dels för att JAG aldrig fastnar på bild, men dels också för att det är svårt att hitta en bild som passar det jag skriver om :b
5. Haha! Videobloggar ja, mjae.. det blev väl inga mer för att jag precis som typ Kissie, inte vet vad jag ska prata om.
6. En typisk Malin vardag? Haha, tro mig.. den är inte allt för rolig. Lagar mat, tvättar, diskar, sitter & knappar på datorn... ungefär så. Men det beror väl mycket på att staden Vimmerby inte har så mycket att erbjuda & att jag inte har några vänner här gör inte direkt att mitt schema blir mer fullt av saker att göra.
7. Hm, den frågan har jag fått många gånger. & svaret har alltid blivit något i stil med "Ja, det kan jag väl tänka mig, men smärtan det innebär lockar inte"! :p
8. Nej, vi brukar inte "matcha" våran mens. Aldrig gjort med någon av mina flickvänner. Men det kanske är något värt att fundera över. Eller så får man helt enkelt låta bli att ha sex då, haha.

And there you go. Hoppas det smakade.


Anledningen till att jag halkat efter rejält med bloggskirvandet är för att min dator är halvdöd, & för att jag får sitta & kopiera å,ä & ö varje gång jag vill använda dem bokstäverna. & tro mig, det tröttnar man på efter ett tag. Trots att jag ändrar från engelskt tangentbord  till svensk tusen gånger om dagen, går det alltid tillbaka till engelskt iaf, så attteeee.

Hur som haver, tänkte jag därför att det kan vara läge för en frågestund, som kan få vara uppe tills frågorna är uppe i 10 till antalet, & då (!) svarar jag på dem. Det kan ta ett tag med andra ord, vilket är ett ypperligt tillfälle för mig att "slippa" skriva.

Ingen fr
åga raderas. Ask what you want.


Videon ovan visar den omtalade olyckan på Sea World i Orlando.

För det första är späckhuggare bara ETT exempel på djur som absolut INTE ska hållas i fångenskap.
För det andra så är det utan tvekan djurplågeri. Om det finns någon där ute som tror att en späckhuggare, klarar av att lära sig allt dem kan, bara genom att någon står & vickar på röven eller dirigerar med fingrarna, så är ni helt enkelt bara dumma i huvudet.

Man behöver inte vara född som ett geni för att fatta att det förekommer mycket annat bakom allt "glitter & glamour". Baksidan av det hela berättar oftast en helt annan historia. Ta bara infångandet av dem som ett litet exempel. Gick det smärtfritt för dem kanske? I dont think so.

Precis som med delfiner bara för att dra ett exempel till. Jag fullständigt älskar delfiner, & det kan vara ett av dem absolut vackraste djur som finns. & jag gråter varje gång jag ser en, vare sig det är på klipp eller i verkligheten.  Men det betyder absolut inte att jag är för fångenskapet av dem.
Dem ska leva där det är menat att dem ska leva. Så enkelt är det.

Om jag tycker synd om kvinnan i klippet? Nej, verkligen inte. Hemskt nog. Men jag tycker att man fan i helvete får skylla sig själv. Om man "gosar" med ett vilt djur får man också ta konsekvenserna. Simple as.

& så länge folk betalar för att se djurplågeri som det här, kommer dem hållas.

& kanske blir jag så illa till mods när jag ser en delfin, för att jag ser dem simma runt i en halvtaskig äcklig, skitig, liten jävla bassäng istället för att dem simmar ute i det fria som dem BORDE. Vad vet jag.