Do you like it or not?

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Haha, inte min stil det där med klänningar, men att göra sin egen från "grunden" var typ "the sims 3" kul, eller kanske inte.. men kul var det!

& din uppgift? Jamen att rösta på den såklart!

Dagens gråtfest.



Alltså.. okej, jag är galet blödig. Men det här är så vackert att jag är villig att ta den stämpeln.

Gud, det är ungefär såhär jag vill ha det. Det ska komma helt från det blå, & fullständigt överraska mig!

Någon dag vill & KOMMER jag gifta mig. Simple as.

Dagens Iphone fail.


Autocorrect - sometimes it makes you laugh.

Dagens geni.



Två ord: Musikaliskt geni.

Sen att musikvideosarna blir topnotch var eviga gång är bara ett stort plus i kanten.

Malin loves Katy Perry! <3

Can you handle it?


Jag ger dig en utmaning
.. klarar du dessa 10 minuter UTAN att fälla en tår, ska du f
å 1 miljon.
Eller nej, du f
år priset "iskallast i världen" stämpeln.

Jag gr
ät efter första minutrerna. My god, barnen! Dont know why, men jag gråter MER när jag ser ansiktsuttrycken på dem! & orden sen då, herregud!

Det
kan inte vara mycket som slår att träffa någon som varit ute i krig, & som sen kommer hem, utan minsta förvarning & bara står framför ögonen på en!

Herregud, jag kan inte ens f
öreställa mig (& vill inte heller för den delen) hur det måste vara att ha någon nära ute i krig med vetskapen om att dem faktiskt kanske inte kommer tillbaka. Någonsin! & hur det sen måste vara att efter så länge få hålla om personen igen!

Amazing, milt uttryckt!

Humor på hög nivå!




Haha! Alltså.. jag fullständigt älskar denna kvinna!

Det
är typiskt min.. jag får väl ändå säga.. låga humor! Men jag kan berätta för dem som inte redan vet.. att jag skrattar åt ALLT! Jag har alltid bara centimeter ifrån skratt & drar mig inte för att skratta!

Det bästa som finns är att sätta sig vid entren på IKEA, för att det blåser så mycket & så titta på alla som kommer & går ut.. HAHA, håret som fladdrar på folks huvud på grund av fläktandet, KAN vara det roligaste som finns!

Haha, jag sa ju att jag har nära till skratt!

Udda sexuell läggning.


Har du något gosedjur liggandes hemma?
Då kan den vara till stor njutning för någon med den sexuella läggningen vars namn är Plyschofili.
Det är alltså helt enkelt en läggning som går ut på att bli upphetsad av gosedjur av alla dess slag.

Det f
år mig som absolut inte lider av detta (tack & lov?) att undra vad njutningen med det är?
är det verkligen samma sak som att tex jag är homosexuell?
Att min läggning är att tända på dem vackra kvinnorna, & enda skillnaden är att andra tänder på gosedjur?
Haha, jag har dock v
äldigt svårt att se det på det sättet.
För mig är det helt obegripligt att förstå hur någon kan tända på en dammig gammal nallebjörn i hörnet i din dotters sovrum.

Kan man serri få bonge (& gud bevare mig väl av allt där emellan) & ORGASM av att vila ögonen på ett gosedjur vars innehåll består av typ.. bomull? Istället för att banka på något så vackert som människan?

Faast, det är väl lika "udda" som att vara homosexuell.. eeeeeller?

En gammal goding som aldrig blir gammal!



Jag gråter än idag när jag ser den här videon.

Uuuunderbart
är bara förnamnet. NU ska jag skutta in i duschen, så skriv det på en lapp & lägg det i din care-cup!

Melissa Horn har gjort det IGEN!


Hon gör mig fullständigt mållös! Hur lyckas hon att om & om igen göra låtar som träffa rakt in i mitt hjärta?
YES hon har gjort det IGEN!

När man tror att "nej, nu kan det väl omöjligt bli bättre än det redan är?" Så förvånar hon IGEN med sin underbara stämma, & musik. Jag avgudar henne mer än allt annat.
& det är skam att hon inte är så stor som hon förtjänar, men jag VET att hon en dag kommer vara en av dem största. TACK för att du gör svensk musik bättre & vackrare än den någonsin varit Melissa! <3

Det här är alltså en av låtarna från den nya skivan som kommer i höst.
Dem släppte den på youtube idag, & det tackar jag innerligt för.
Jag gick från att må illa & vara lite depp, till att vara den lyckligaste i världen. TACK! ♥


10 saker ni inte visste om mig.

1. Jag granskar tydligt mitt rum uppifrån & ner, varje gång jag kliver innanför dörren om det finns någon spindel där inne. Om så är fallet, halvsnubblar jag ut med huvudet före, om så inte är fallet, suckar jag av lättnad.

2. Jag tror stenhårt på att Linda Bengtzings låt "E det fel på mig" & frasen "Men ändå i min fantasi, finns en annan i mitt liv" är tillägnad mig.

3
. Jag är en data spels nörd. Jag avgudar alla affärer som innehåller dator spel. & kan spenderar x antal timmar inne i en sån affär, & går helst inte ut förrän jag har ett spel i min hand.

4. Jag har haft 8 gurls med start när jag var 16 år. Där 3 av dem är strul & resterande 5 är förhållanden. Varav mitt längsta varade i nästan 4 år. Däremot har jag haft otaliga "crush'es" på många fler än så.

5. Jag är en gigantisk tjejtjusare. Finns inget annat i mitt huvud än gurls, gurls, gurls. Skulle nog påstå att jag är mer into gurls än min straighta lillebror.

6. Jag är ingen party prinsessa för fem öre. Jag super till MAX 2 gånger om året. Varav 1 gång är på Hultsfreds festivalen, som jag för övrigt riskerar att få promenera själv på i år. Så finns det någon där ute som ska gå som jag kan få spenderar dagarna där med?

7. Jag skulle inte kunna leva utan min dator
. Eftersom jag har långt ifrån många vänner, är internet en viktig del till att ha kontakt med dem som faktiskt betyder något.

8. Jag hatar mitt hår över allt annat i världen. Det blir aldrig som jag vill! Jag kan tova till det hur mycket som helst för att få det att bli "fluffigt" men ändå efter en kvart lägger det sig ner, & jag ser därmed ut som en slickad katt i håret.

9. Jag är livrädd för hajar. & hur töntigt det än låter, har jag därför svårt att bada. Även om det så är i en insjö i Sverige. Jag avskyr att inte kunna ha koll på mina fötter.

10. Jag är ingen singelmänniska. Trivs verkligen inte med att vara singel. Även om jag inte skulle trivas i ett förhållande, är det inte jag som vill ta steget att lämna. Helt enkelt för att jag är så jävla rädd för att bli själv. Pretty sick, right?




bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0