På fredag smäller det.


Ja, jag fyller gammal på fredag. Tur att jag inte känner mig en dag äldre än 19. Men when it all comes down to it - så är det hur gammal man känner sig, som räknas. & jag kommer aldrig känna mig äldre än 19. Så de så!

Det bjuds till fest här på fredag iaf. Vi blir typ 22 pers om jag nu räknat rätt. Vill säga att huset kommer vara smockat!
Inget mig emot dock, när släkten är en stor del till att jag är där jag är idag. Jag älskar min släkt!
Eller som jag brukar kalla det "kramsläkten" eftersom vi alla alltid är lika hungriga på att kramas!
Återigen inget mig emot eftersom jag älskar att kramas!

Hur eller hur, efter jobbet imorgon kommer papi & hämtar mig, så ska jag snabbt hem & byta om osv. & sen skutta in i bilen så fort mamma kommer hem, & åka mot nyköping för att hämta min stora kärlek. 1 vecka ska hon vara vid min sida, för att vi sen den 6e april förflyttar oss (hur är ännu ett mysterium dessvärre) till Nyköping. Jag har arbetsintervju där den 7e. Lucky me! Håll alla era tummar - annars får ni en smäll.

Nu ska jag bege mig ner & duscha. Städa lite på rummet and so on..

Sen vankas det big brother.

Handlade idag också.. till kalaset, för dem som vill anteckna det. Blev en del varor om man säger så!

Nu gör jag det jag hatar mest av allt - skriver om min vardag. Vilket i mitt tycke inte är ett dugg intressant att läsa/skriva om. Men men, idag fick det bli så. Lovar att uppdatera igen så fort jag kan.
& jag tänkte dra lite i ämnet - Dåligt självförtroende. Som jag tror på ett eller annat sätt lever i varje människa.

Ciao!

Dagens fråga.


Dem pratade om det på Big Brother i gårdagens program. & det fick mig att formulera denna fråga som snart följer.
Men först vore det nog en bra ide att berättade vad dem pratade om, så att frågan överhuvudtaget kan ställas, haha.

Jo, dem pratade om otrohet. Ni vet det som jag avskyr mest av allt på hela jorden. & jag skulle aldrig någonsin kunna bli medlem i otrohetsklubben, för det kommer aldrig hända. Då har jag isåfall balls att göra slut innan jag sticker in min tunga i någon annans mun. However, dem pratade om att otrohet såklart inte är OK. MEN att frestelser hela tiden finns nära till hands. True story? Jag vet inte. Själv har jag aldrig upplevt det heller.  

Så, lite in på den banan är min fråga.

Tänk dig att du ligger & är intim med din partner. Det slutar med att ni har sex. & nu bara antar vi att din partner i själva verket inte tänker på dig när ni har sex, utan på någon helt annanNu till min fråga;

Tycker ni att det är att vara otrogen? Varför i så fall? Eller varför inte?

Frågar ni mig, så blir mitt svar följande;
JA! Det är utan tvekan otrohet i mina ögon. Har man en partner är det big big NO att ligga & tänka på någon annan när man låter sina händer trava på sin egen kropp, eller när man är "vuxen intim" med sin partner. Det är ju inte otrohet som i FYSISK otrohet, men det är ju PSYKISK otrohet. Som inte är långt ifrån samma sak i mitt tycke.
Älskar man sin partner är det inte under några som helst omständigheter OK att tänka på Ulla, Kurt, Berit, Sven eller whatever när ens partner i själva verket kanske heter Britt, Rut, Bertil eller Olof. PERIOD!

Så, tänker du på någon annan än den du är tillsammans med när ni har sex, är det kanske time att ta itu med dina problem. Innan det går så långt att du kanske skriker "ÅH OLOF, TA MIG! eller "ÅH BERIT, DU ÄR SÅ SKÖN!" när din partner inte alls går under det namnet.. akward värre.

Cut cut cut.Sådär ja, då var sidecuten på plats
.

& ja.. bilden är verkligen halvrisig. Men jag orkade inte be min lillasyster att desperat få fram en bra bild, när jag verkligen inte som ni vet - fastnar på bild.

& nej - jag har inte rakat HELA ena sidan som bilden berättar. Jag har bara "dragit" bak håret. För att det helt enkelt ser bättre ut. I mitt tycke.

Så vad säger jag om min nya frilla? Jag trivs faktiskt bättre än jag trodde. Men det ser fan så mycket bättre ut irl än på bild kan jag lova er. Så med andra ord - frillan kan inte beskrivas, den måste upplevas.

Dagens kille med skillen.

Hur awesome är inte det här
?

Ganska så jävla awesome om du frågar mig. Men om jag lite vilt får gissa tror jag dem kände varandra från början. Eller så är dem bara jävligt tighta på att fixa både bild & namnskylt & hela faderuttan. Sjukt awesome iaf!

Tummen upp till dem killarna på chatroulette som faktiskt lägger ner tid på att göra något vettigt, istället för att sitta & dra i kuken.

Fast klippet borde byta namn till något mer passande som typ "How to win a girls heart in 3.44 minutes!" 

30 days challenge tänker jag skita i, btw.. bara tråkiga jävla "utmaningar" kvar. & ingen verkar kry på att läsa det jag har att skriva iaf. :b

På måndag btw ska jag klippa mig. Bokat & klart. Sidecut - here i come!

Sen skiter jag i om det inte är "min stil". Inte det det handlar om i det här fallet. Det handlar om att jag vill testa något helt nytt, något som aldrig befunnit sig på min skalle förut, & sidecut är definitivt it. Är det inte min stil, får det helt enkelt bli det. Passar jag inte i det, kan jag bara "fälla" ner överhåret & täcka över det. Herregud, det är bara hår.. det växer ut igen!

Man lever bara en gång dessutom.

Bai!

30 days challenge

Dag 17 - Mitt favorit/värsta minne.

Hm, har funderat lite på den där.. & det finns så många. Så jag tänkte att NI som läser min blogg, ska få hjälpa mig att komma underfund med vilket minne jag ska skriva om. Vilket ni med andra ord är mest nyfiken på.

Så, vill ni att jag berättar om..

1. Hur min familj tog det när jag kom ut som homosexuell.
2. Hur hela första helgen var när jag träffade min stora kärlek Johanna.
3. Min tid i skolan med all mobbing.
4. Min ensamhet (låter väldigt töntigt iofs, men men)

Eeeeller, finns det helt enkelt något annat som ni är nyfikna på att veta om mig? Frågan är fri. Jag svarar.

Sen... kommer jag in på flera. Kommentera & hjälp mig. NU!

30 days challenge


Dag 16 - Min första kyss.

Var med min första flickvän Carolina. Kort & gott. Minns hur den smakade till&med.. = inte speciellt mysig.
Hon rökte som en skorsten.. - det gjorde inte jag.

Kan ni tänka er resultatet? Tänkte du "det måste vara som att slicka rent en överfull askkopp"! träffade du helt rätt!
För det var verkligen så det smakade. Tror fan aldrig jag glömmer det, haha. Illa!

Men.. boring. Bara för att göra det hela lite "roligare" så berättar jag istället om första gången jag kysste min stora kärlek, Johanna. Ja, för ingen kärlek jag någonsin haft har varit större än henne! <3 Så de så.

Jag kom till henne första gången över en helg. Hela första dagen gick utan någon vidare beröring, so to speak.
Blickarna fanns där & definitivt intresset, iaf från min sida.. redan sen 1a sekunden jag la ögonen på henne.

Hur eller hur, så blev det dags för att inta sängen. & jag kunde ju bara inte låta bli alltså, för jag var så sugen på att få låta mina läppar dansa över hennes. Så innan risken att hennes ögonnlock vann kampen om sömn, så sa jag något i stil med "Ehm, jag tycker det är något som fattas..."
Varpå hon såklart lite halvt undrade vad jag menade.
& så sa jag typ ".....Om jag skulle ta första steget... skulle du backa då?"
Hennes svar blev kort & gott nej.
- & jag kysste henne.
& ska jag vara helt ärlig, minns jag inte hur det var. Det enda jag minns är ett gigantiskt grått moln & att om jag hade stått på benen, hade dem garanterat svikit mig. She sweept me off my feets! Är inte det tecken nog på att kyssen garanterat måste ha varit himmelsk?
Gud, nu skulle jag kunna kyssa henne hela dagarna om hon tillät mig.

Den kvinnan får mig knäsvag än idag. & jag är helt hundra procent säker på att hon kommer få mig knäsvag om 50 år också.

Gud, är det bara i mitt huvud det skriker ut "JOHANNA, JAG ÄLSKAR DIG!" eller kan alla höra det?
Jösses...

Hit me!

Sådär ja.. till höger om oss ligger det nu en "frågelåda". Skriv en lapp med din fråga & klicka på "Fråga mig!" knappen, & woila jag svarar. På ALLT ska också nämnas, ingen fråga är som jag sagt så många gånger förr - för dum.

Så, hit me!

Efterlysning!Undrar om det finns någon vänlig själ där ute som kan ge mig en inbjudan till bloggsvar.se?

30 days challengeDag 15 – Mina drömmar.

Okej, bara för att typ 99% av utmaningarna varit bajs, så kommer det helt plötsligt en mycket svårare istället. MEN jag tänker inte hitta på en egen den här gången, haha. Utan nu kör vi!

Mina drömmar alltså..? Vet inte om jag har några? haha.. jodå, det har jag minsann!

En av mina största drömmar sen så långt tillbaka jag kan minnas är att någon gång i mitt liv få äran att simma med delfiner. Det är nog min största dröm någonsin. Jag ljuger inte när jag säger att delfiner berör mig något fruktansvärt. Det räcker med att jag ser en delfin i 2 sekunder, så brister jag ut i gråt. Låter antagligen hur löjligt som helst, må så vara.. men det är iaf dagens stora sanning! Helt sjukt vad jag älskar det djuret. Gud, dagen det går i uppfyllelse kommer antagligen vara den lyckligaste dagen i mitt liv!

Någon annan dröm är väl ganska bortblåst tyvärr, men.. "klyschigt" nog så säger jag - att få en bättre relation med min pappa. Trots allt har jag bara en pappa, & vilket barn på jorden önskar inte en bra relation med sina föräldrar? Som sagt, så kan jag nog ganska raskt räkna bort den, för det känns väldigt väldigt väldigt avlägset just nu.

En annan dröm jag har är att flytta ifrån skit staden Vimmerby. & aldrig någonsin återvända. Eftersom jag har mitt livs största kärlek i Nyköping är det dit jag vill just nu. Så att jag faktiskt precis när vi känner för det kan träffas, istället för att behöva ha framförhållning på när vi kan träffas & inte. Betydligt billigare, & betydligt underbarare vore det! Så självklart också ett jobb i Nyköping.. & jag tror faktiskt att jag antingen vill jobba med barn, eller inom teknik. & då i så fall inrikta mig på datorer. Är ganska duktig på det området om jag får säga det själv - & då är jag endast självlärd. Inte illa det inte!

Hurmf.. någon mer dröm? Låter kanske helgalet.. men att någon gång få bli sambo med min kärlek.
Jag har många gånger försökt förklara hur fruktansvärt mycket jag känner för den här kvinnan, men kommer på mig själv varje gång jag ska försöka - det går helt enkelt inte att sätta ord på vad jag känner.
Det är så fruktansvärt starkt att jag varken vet vart jag ska börja, hur jag ska formulera mig, & vad jag ska skriva för att göra det rättvisa. Det enda jag vet är att jag kan se mig själv bli gammal med henne. På riktigt, & det känns helt... helt... underbart. Jag tror att jag för första gången i mitt liv verkligen hittat rätt, & det värmer så otroligt i hjärtat. Man ska tydligen dra många nitlotter innan man äntligen hittar sin prinsessa!
Men jag kan lova en sak - det har varit värt det för att hitta någon som henne.
& jag är så glad för det jag har. Hon betyder hela världen för mig. & jag vet inte vad jag skulle gjort om det inte vore för henne.. Gud!

Bara för att så kan jag ge er ett utdrag från vårat ena samtal över telefon igår där jag pratade om att hon kommer skämma bort mig så mycket när jag får äran att bli sambo med henne, eftersom hon är så ofantligt duktig i köket! varpå hon säger:
"Gud vad söt du är!"
& så svarar jag:
"Eller förresten, så är jag ju bortskämd i vilket fall. Bara det att du är min gör mig ofantligt bortskämd!" Im in love, and it feels so fucking good!

30 days challenge


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Alltså.. grr! Vem är det som har gjort vissa av dem här challenge frågorna egentligen? Så jävla urtråkiga vissa, att man kan kräkas.

Aja, som ni förstår tänker jag absolut INTE skriva om vad jag hade på mig idag, för tror ärligt talat inte att intresset är så väldans stort!

Såå.. med andra ord skriver jag om något annat idag. & lotten föll på - Dag 14 - ER!

Jag tänkte på det på jobbet idag, att jag är så jädrans nyfiken på vilka det egentligen är som verkligen slaviskt följer min blogg, mina såkallade "prenumeranter" & alla ni andra som kollar min blogg!

Jag vill helt enkelt veta vilka ni ALLA är. & vill därför att ni kommenterar det här inlägget med vilka ni är, & hur det kommer sig att ni fick upp ögonen för min blogg & hur det kommer sig att ni läser den.. & ni som har egen blogg, låt mig veta vad den heter så får ni kanske en till följeslagare! You never know.

Spelar ingen roll om jag redan vet några som följer den, jag vill veta ändå!
Någon som jag TROR följer den, kanske inte alls gör det &såvidare.

& jag tycker ju väldigt mycket om att svara på frågor, så om det är något - vad som helst, ni undrar över...
- FRÅGA! Ingen fråga är för dum.

Så, shoot nu fi faaan! Hit me baby!

P.s resulterar det i att ni skiter i att göra det jag bad om, avslutar jag min blogg! D.s BIG BIG förlust! ;c

30 days challenge


Dag 13 – Den här veckan = Dötråkigt att skriva om.

Tror inte ni är många som tycker det är intressant att läsa om vad fan jag gör om veckorna, så därför skriver jag istället om något annat idag.

Så dagens challenge får bli - Dag 13 - Familj.

& nej, jag tänker inte specifera mig på hela familjen. Jag tänker av många anledningar fokusera på pappor med en kass relation till sina barn. Eller något av sina barn för den delen.

Anledningen till det är som många av er som läser min blogg redan vet - att jag långt ifrån har dröm relationen med min pappa.
Jag begär verkligen inte att den ska vara 100%ig, men den ska fan inte ligga & puttra på nollan!
Det förtjänar inget barn i världen.
Lika mycket som man behöver sin mamma, behöver man också sin pappa. ALLTID! Oavsett tidpunkt, dag på året and so on..

Det finns inga som helt ursäkter till ett svinigt beteende mot sina egna barn.
Vi har bara en pappa, & du som är pappa har bara dina barn!
Försvinner vi, försvinner vi. Vill du då sitta där med dåligt samvete över hur du behandlade dina barn?

Det behöver givetvis inte handla om att man fysiskt misshandlar sina barn - svin som gör sånt finns det bara ett ord för - ondska. & såna människor borde inte få vandra på jorden.

Det finns också misshandel som sätter sig psykiskt. Kan vara allt från att vara kort i orden mot sina barn, till att säga mer eller mindre hemska saker.
Eller att helt enkelt inte finnas där.
Man behöver inte alltid förstå sig på sina barn, vad det nu än må handla om. Man behöver inte alltid vara bättre. Man behöver inte alltid säga dem rätta sakerna.
Allt som krävs ibland är lite förståelse & framför allt en jävla massa omtanke.

Jag tror inte någon hade blivit lycklig över att förlora sitt barn. Sitt eget kött & blod.
Herregud, lev varje dag som om det vore din sista för fan. Man vet aldrig när det är försent!

Många tycker att det är en överdrift & att man inte alls ska tänka så. Det ska man visst!
Det kan hända något när din dotter sover, som gör att hon aldrig mer öppnar ögonen.
Det kan hände din dotter något, när hon går över gatan som gör att hon aldrig mer sätter sin fot på jordens yta.

Man vet inte när man lever sin sista dag. Så det gäller inte bara pappor i allmänhet, det gäller alla människor på jorden. Sprid lite glädje omkring dig istället för att sitta & vara bitter. Man lever bara en gång.
Gör något vettigt av det! IDAG!

30 days challenge


Dag 12 - I min handväska
.

Dem som känner mig på tok för väl vet att jag inte bär på någon handväska.
Så därför ännu en gång gör jag min egen 30 days challenge dag!

Så screw handväskan. & låt mig presentera Dag 12 - Den som äcklar mig mest just nu.

Svaret är kanske oväntat. Men jag väljer utan tvivel att svara allas vår Lady Gaga.

& då undrar ni genast "OJ! det väntade jag mig aldrig.. how come?"

Jo.. det börjar med att jag i princip avgudar henne för hennes musik & stil. TILLS dagen hon visar upp sig i en klänning made of kött. Det är i mina ögon way to much. Oavsett syftet med det!

& när man tror att hon inte kan bli värre, så blir hon det.

Nu ska hon för er som inte vet lansera en parfym till våren. Och vad ska denna "härliga" parfym dofta då?
Inget mindre änblod, svett och sädesvätska. Hell yeah!
För det låter ju jävligt.. friskt att göra något sånt.

& det värsta med allt är att folk antagligen kommer köpa den antingen för att dem är psykade i huvudet & på riktigt vill gå runt & lukta blodbad, svett & sperma.
ELLER så köper man den för flera hundra bara för att kunna konstatera att den faktiskt doftar allt det här.

Om du frågar mig? Jag tycker det är så jävla vidrigt att det inte finns ord för det.

Okej att kvinnan vill sticka ut & vara annorlunda, men kom igen.. det finns väl gränser även för henne?
Elleeeeeer?

VILL någon ens gå runt & lukta blod, svett & sperma? Alltså.. okej, om man vill bli uppslukad av Twilight vampyrerna så be my guest.. Annars? Usch.bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0