Ja, jag fyller gammal på fredag. Tur att jag inte känner mig en dag äldre än 19. Men when it all comes down to it - så är det hur gammal man känner sig, som räknas. & jag kommer aldrig känna mig äldre än 19. Så de så!

Det bjuds till fest här på fredag iaf. Vi blir typ 22 pers om jag nu räknat rätt. Vill säga att huset kommer vara smockat!
Inget mig emot dock, när släkten är en stor del till att jag är där jag är idag. Jag älskar min släkt!
Eller som jag brukar kalla det "kramsläkten" eftersom vi alla alltid är lika hungriga på att kramas!
Återigen inget mig emot eftersom jag älskar att kramas!

Hur eller hur, efter jobbet imorgon kommer papi & hämtar mig, så ska jag snabbt hem & byta om osv. & sen skutta in i bilen så fort mamma kommer hem, & åka mot nyköping för att hämta min stora kärlek. 1 vecka ska hon vara vid min sida, för att vi sen den 6e april förflyttar oss (hur är ännu ett mysterium dessvärre) till Nyköping. Jag har arbetsintervju där den 7e. Lucky me! Håll alla era tummar - annars får ni en smäll.

Nu ska jag bege mig ner & duscha. Städa lite på rummet and so on..

Sen vankas det big brother.

Handlade idag också.. till kalaset, för dem som vill anteckna det. Blev en del varor om man säger så!

Nu gör jag det jag hatar mest av allt - skriver om min vardag. Vilket i mitt tycke inte är ett dugg intressant att läsa/skriva om. Men men, idag fick det bli så. Lovar att uppdatera igen så fort jag kan.
& jag tänkte dra lite i ämnet - Dåligt självförtroende. Som jag tror på ett eller annat sätt lever i varje människa.

Ciao!


Dem pratade om det på Big Brother i gårdagens program. & det fick mig att formulera denna fråga som snart följer.
Men först vore det nog en bra ide att berättade vad dem pratade om, så att frågan överhuvudtaget kan ställas, haha.

Jo, dem pratade om otrohet. Ni vet det som jag avskyr mest av allt på hela jorden. & jag skulle aldrig någonsin kunna bli medlem i otrohetsklubben, för det kommer aldrig hända. Då har jag isåfall balls att göra slut innan jag sticker in min tunga i någon annans mun. However, dem pratade om att otrohet såklart inte är OK. MEN att frestelser hela tiden finns nära till hands. True story? Jag vet inte. Själv har jag aldrig upplevt det heller.  

Så, lite in på den banan är min fråga.

Tänk dig att du ligger & är intim med din partner. Det slutar med att ni har sex. & nu bara antar vi att din partner i själva verket inte tänker på dig när ni har sex, utan på någon helt annanNu till min fråga;

Tycker ni att det är att vara otrogen? Varför i så fall? Eller varför inte?

Frågar ni mig, så blir mitt svar följande;
JA! Det är utan tvekan otrohet i mina ögon. Har man en partner är det big big NO att ligga & tänka på någon annan när man låter sina händer trava på sin egen kropp, eller när man är "vuxen intim" med sin partner. Det är ju inte otrohet som i FYSISK otrohet, men det är ju PSYKISK otrohet. Som inte är långt ifrån samma sak i mitt tycke.
Älskar man sin partner är det inte under några som helst omständigheter OK att tänka på Ulla, Kurt, Berit, Sven eller whatever när ens partner i själva verket kanske heter Britt, Rut, Bertil eller Olof. PERIOD!

Så, tänker du på någon annan än den du är tillsammans med när ni har sex, är det kanske time att ta itu med dina problem. Innan det går så långt att du kanske skriker "ÅH OLOF, TA MIG! eller "ÅH BERIT, DU ÄR SÅ SKÖN!" när din partner inte alls går under det namnet.. akward värre.Sådär ja, då var sidecuten på plats
.

& ja.. bilden är verkligen halvrisig. Men jag orkade inte be min lillasyster att desperat få fram en bra bild, när jag verkligen inte som ni vet - fastnar på bild.

& nej - jag har inte rakat HELA ena sidan som bilden berättar. Jag har bara "dragit" bak håret. För att det helt enkelt ser bättre ut. I mitt tycke.

Så vad säger jag om min nya frilla? Jag trivs faktiskt bättre än jag trodde. Men det ser fan så mycket bättre ut irl än på bild kan jag lova er. Så med andra ord - frillan kan inte beskrivas, den måste upplevas.