Dem orden kan nog sammanfatta mig väldigt bra faktiskt. CSI - fatal conspiracy är det som gäller just nu!
Uppdrags spel över lag är något som ALLTID uppskattas!

Fick 3 data spel av älskling, valen föll på Prison break, art of murder & så det ovan. Fint ska de va!

Nåja, skriver bara lite snabbt och massa trams nu, eftersom älskling snart ska gå iväg till jobbet & lämna mig här helt ensam, & utan henne.. suxx!

Vi var ju som sagt på Kolmården & firade våran 1 års dag, med övernattning på Villa Fridhem. Vilket jag verkligen kan rekommendera för dem som ska till Kolmården & söker efter ett boende på samma gång. 4 stjärnigt hotell, med otrolig utsikt över vatten, stilla & lugnt en liten bit in från vägar & dylikt. Maten som serveras är gudomligt god! Spa avdelningen får också ett stort plus!
Var inte alls fel att simma runt i den stora bassängen för att sen gå upp och slappna av i bubbelpoolen.

Har massa bilder på facebook för den intresserade, men jag slänger iaf upp en bild på en pingvin som jag personligen tycker blev otroligt bra på bild!


UN auto tune is a bitch!


Dagens konstanterande kort & gott är alltså; Kan Rebecca Black, kan ta mig fan till&med min farfar!

De låter ju SJUKT illa. Hon kommer ju aldrig kunna ställa sig på en scen utan att sjunga play-back. Om hon inte vill ta emot krossade tomat burkar i pallet vill säga.

Man kanske skulle satsa på en karriär inom musiken? Förutsatt att jag får lite hjälp på traven MED auto tune....

Jag förstår inte. Jag vill inte förstå.

F
örst smällen i Sthlm, & nu smällen i Norge. Plus massakern. Vart fan är världen på väg? Helt käpp rätt åt helvete fel håll iaf. Hur kan man som "människa" göra en sån sak? Hur får man ens en sån tanke i huvudet? "Nej, nu ska jag in till Utøya & ha ihjäl oskyldiga ungdomar!". Då har man tappat sina skruvar i huvudet way back.

S
åg en film ← igår. & den fick mig att på riktigt må illa. Jag mår illa av att det finns så otroligt mycket hat i världen. Så jävla mycket orättvisor. Så mycket ondska.

Om det nu fanns en "gud" hade han verkligen som v
ärnade så mycket om människor, & ville att dem skulle vara goda, skapat dessa monster med ett enda motto - att förstöra våran värld?

Jag tror inte på några övre krafter längre. Det var länge sen jag gjorde.

Alla mina tankar går till vårat grannland Norge just nu. & jag ska minsann tända ett ljus för varenda själ som han gjorde slut på, den där dagen.