Maddi Jane - ett 12 (!) årigt geni.Existenz is your friend! Får mig att ofta hitta nya stjärnskott bland annat.

& jag vet inte hur den h
är tjejen blev upptäckt, men faktum kvarstår.. att hon är VANSINNIGT grym!

12 fucking
år! Are you kidding me? Med DEN rösten? God.

Jag s
äger som jag gjorde när jag såg Amy Diamond på en talangjakt för första gången, när hon var typ... 6 eller 7 år - Den här tjejen kommer bli något stort när hon blir äldre!

Trust my words.

Kissie är way to much.


Alltså. Något av mycket som faktiskt äcklar mig är människor som i princip lever på att mer eller mindre psykiskt trycka ner människor, som enligt henne på något wacko sätt befinner sig i en "lägre" genre än henne.

Har ni läst henne blogg någon gång har ni antagligen ett hum om vad jag snackar om.

Om inte? Well, l
åt mig säga såhär; Hon uppmuntrar folk att i princip bli just bone and no fat!
Uppmuntrar folk att leva på barnmat, för att på ett så "smidigt sätt som möjligt" kunna gå ner i vikt?

Excuse moi, men vart f
örsvann dem lite mer hälsosamma knepen?
Skrämmer mig faktiskt att unga tjejer ser upp till en människa som henne & även om dem väger 40 kilo tror att dem är tjocka, bara för att Kissie tryckt in i deras palle att man är tjock om man väger 50 kilo.

Det f
år mig bara att undra vad fan felet innanför hennes panna möjligtvis kan vara?

Uppenbarligen sviker ju hennes sj
älvförtroende något grymt! & uppenbarligen vill hon vara någonting hon kanske absolut inte är? Okej, lets face it.. jag är absolut inte den människan som dömmer folk jag inte känner. Men man har all tillåtelse i världen att tycka till. Luften är så vitt jag vet - fucking free!

Hur som haver, tror jag hon
är i stort behov av hjälp. Nuff said. Jag menar come on - talar inte bilden för att hon har gått liiiite för långt i sin viktnedgång? ↑ Hur kan man som kille eller tjej för den delen tända på det? Dont get it.

Plagiat.se

Vet inte hur många av er som såg Eurovision song contest i lördags, men det hör egentligen inte hit ändå.
Jag ville bara tycka till lite om låtarna i årets kalas & ståhej.

Det finns en låt som är en EXAKT kopia av en annan låt som sjungs av en svensk herre vid namn Andreas Johnson. Låten heter Sing for me. & kopian av den låten? Det stod Danmarks bidrag för.

Varje gång jag hör Danmarks intro tror jag direkt "Åh, andreas johnson!" när det i nästa stund som snubben börjar sjunga slår mig att det inte alls är det. Även om jag faktiskt är medveten om att det är danmarks bidrag. Förstår ni då hur fruktansvärt exakt lika det är? Hela låten igenom dessutom. Visst finns det vissa partier där det skiljer sig, men dem är fan inte många alltså. Jag slår vad om att man kan sjunga hela "sing for me" till musiken i Danmarks bidrag & klara av att trycka in "sing for me" texten med bravur i den melodin.

Nåja, jag slänger upp båda låtarna här, så kan ni ju rätta mig om jag nu skulle ha fel.

Danmarks bidrag:& så låten dem gjort en kopia på:
Sen måste jag faktiskt säga att det var galet bra jobbat av allas våran pojkspoling Eric Saade, som placerade sig på en 3dje plats. Tydligen den bästa placeringen sverige haft sen perelli vann 1999. Inte dåligt det inte!

Dock tycker jag inte att rätt låt vann. Den var ju långt ifrån sämst. Men jag hade gärna sett att Ireland vann.
En låt som man blir fruktansvärt glad av att höra, sen att det faktiskt svänger lite gör den inte direkt sämre.
Slänger upp den också, för er som är nyfikna.På tal om vardag, sådär på tal om blåbär, så är älskling duktig & jobbar till 15.00
Då ska jag minsann åka & hämta henne, & pussa sönder henne.
Vill aldrig att det ska bli söndag, så jag tvingas åka hem igen..

Imorgon beger vi oss till stockholm över dagen, då ska det shoppas kan jag lova!
Underbart. Livet är underbart just nu! <3

Jag saknar dig så mycket att jag dör.


Ibland rinner bägaren över
. Bägaren som bär på muren, som ska hålla mina tårar borta.
Ibland slås muren sönder, hur mycket jag än försöker slå tillbaka på monstrena som river den.
Monstrena vann över mig ikväll. Igen.

Jag ringde till min pappa. & h
örde hans katt jama i bakgrunden. Det räckte för att monstrena skulle vinna.

Jag saknar min Gizzmo n
ågot fruktansvärt. Det gör så jävla ont.

Fine, om han hade d
ött av att åldern tog honom. Men att han skulle lida, & dö av att någon feg jävla idiot körde över honom, sönder & samman, är långt ifrån fine. Jag kan LOVA er att jag någon dag kommer få reda på vem som gjorde så mot honom. & det kommer inte bli vackert.

Någon tog det som betydde allra mest ifrån mig. & det gör man inte gratis.

Den "människan" som gjorde det, stack & lämnade honom att dö på våran gräsmatta, är ett monster skapad av den undre världen. & den "människan" gör ibland mig till ett monster. Som nu. Jag känner mig svart av ilska. Det bubblar i hela kroppen & om jag hade honom eller henne framför mig nu, så.. i wont even go there. Det hade inte varit vackert.

Man tar inte något från någon annan. Fine om dem hade tagit ALLA mina saker, eller slagit mig sönder & samman, & att jag hade fått spendera år på sjukhuset med livshotande skador. Det hade jag med glädje kunnat ta. Men det är ta mig fan aldrig OK att ta någons kärlek. För han, min gizzmo var allt jag hade.
Han var min k
ärlek.

& dem "m
änniskor" som säger att djur inte har känslor eller att jag överreagerar eller att djur inte kan betyda så mycket - Tell the devil i said "hey" when you get back to where you're from.

är med & tävlar om tandblekning!

Tävlar om att få tänderna blekta hos; → http://www.kameda.se/kajsanihlen/?p=3206

Var med du med!

Ge fan i andras musik!Alltså, det finns en sak som verkligen gör mig irriterad.
Folk som klankar ner p
å andras musiksmak.
Eller folk som klankar ner p
å andra bara för att dem gillar en viss artist.

Smaken
har alltid varit som röven & kommer alltid vara som röven - DELAD!

Som i fallet ovan i videon. ↑ X antal tjejer p
å 14 år har samlats på Sergels Torg i Stockholm för att skylta med att dem vill ha Justin Bieber till Sverige. & det hoppar på människor som skriker att dem hatar "Bieber'!

Btw s
å har något "smart ass" döpt videon till "Justin Bieber fans attackerade personer..." Jag undrar om det verkligen var så att det var Bieber fansen som gick till "attack" först.... det har jag vääldigt svårt att tro.

F
år jag bara lite fint fråga, vad meningen med det är? Tror dem på allvar att flickorna helt plötsligt vänder sig mot varandra & bara "Eh.. oj, dem har nog fan rätt. Bieber är skit!" & sliter sönder sina plakat & går därifrån?
Haha!

Jag tror snarare att dem m
änniskor som ställer sig emot dem är avundsjuka. Att människor faktiskt på riktigt vågar stå för vad dem lyssnar på, & att dem aldrig skulle göra en sån sak själva som det står "Aqua till Stockholm!" på.

Jag förstår bara inte poängen med det hela. Känner dem sig tuffa som ställer sig & skriker på 14 åriga tjejer, eller vad? Jag menar, på något sätt måste dem ju bry sig om den lilla Bibern, annars skulle dem ju aldrig ha något att säga till om.

Om dem
är på Sergels Torg i Stockholm JUST som 14 åriga tjejer väljer att ge "kärlek" till sin idol. Får dem väl ändå acceptera läget, fnissa åt dem i smyg på "trappläktaren" gå därifrån, eller helt enkelt bara hålla käften.
Nuff said.

Jag
är själv inget vidare fan av Justin Bieber, men jag har iaf ingenting negativt att säga till dem som faktiskt "avgudar" honom. Herregud, avgudar jag Westlife, har väl dem all rätt att avguda sin idol.

Från då till nu.

Tänkte slänga upp lite bilder på kändisar från absoluta början på 2000 talet, till hur dem ser ut today as we speak.
Lite kuwl s
å aaattteeee.Allas vår Britney Spears, var oskyldig som en flicka på barnkalas 1999 med barbie dockan i högsta hugg. ↑

Idag? Mja, l
ångt ifrån en barbie, men hon har iaf hållt hårt i det rosa temat! Dessutom har hon bytt ut barbiedockan mot gigantiska björnar! ↓Sen har vi "Salt" stjärnan Angelina Jolie, ↓ som minst sagt ändrat utseende, väldigt.. dramatiskt? Den här bilden är tagen INNAN hon upptäcktes & blev känd, bilden är från 1994! Cute, huh? Inga opererade läppar där så långt läpparna når. Så var dem inte ens opererade :pPpPpPp& nu? Mja, skillnaden är väldigt markant om du frågar mig. ↓ Man ser ju dock verkligen att det är hon.
Jag tycker in deed att hon var even cuter back in the 1994!Christina Aguilera som enligt mig utan tvekan är top 5 över snyggast kvinnliga kändisar i världen, var inte alltför kaxig back in 1999. ↓Denna bild är tagen 2011. ↓ & det får mig nästan att vilja vrida tillbaka tiden till 1999. Nuff said.Nicole Richie ↓ har varit ganska omtalad i skvallerblaskor. Den här bilden är tagen.. hrmf, way back iaf.
Innan hon var k
änd om jag inte minns fel. Man kan nästan inte se att det är hon, right? The girl to the right, är Nicole if you didnt notice.Hrmf, vad hände där? ↓ Tagen från 2011. Big no no. Ingen vacker syn if you ask moi.& så till lika karlar. Vi börjar lite mjukt med alla flickors karlfavorit? Johnny Depp. ↓
& även om jag inte är into boys, så OM jag måste välja är han ju NADA NU, mot hur han VAR back then.& så allas enga lilla psykbryt Charlie Sheen. ↓ Som dem säger, det var ta mig fan bättre förr.Det finns något jag saknar.

I samma stund som jag "bestämt" mig för att dela med mig av det, slår det mig hur fel det faktiskt är att tala om. Iaf här på min blogg av alla ställen att välja på. Men samtidigt brukar jag ju alltid dela med mig av mina inre tankar, om mina "problem" & om mina funderingar. Så varför skulle jag göra ett undantag?
Antagligen f
ör att det den här gången handlar om något som är snäppet mer privat än allt annat jag någonsin tagit mig för att dela med mig av här.

D
ärför kommer jag i det här inlägget inte gå in sådär jätte djupt. Jag kommer inte heller tala klarspråk, med respekt för människan det mer eller mindre handlar om.

L
åt mig bara säga såhär: Jag ser inte längre klart. Det känns som en viss dimma infinner sig i min kropp 24 timmar om dygnet. Jag är.. frustrerad. & det tär på mig något oerhört. Den pusselbiten som BORDE finnas i allas osinglars liv, finns inte i mitt. & det gör så ont. Jag vet också att det inte går att göra något åt, vilket i sin tur gör att det känns fan så mycket mer. Jag vill inget hellre än att det ska funka. & jag vill inget hellre att allt kunde vara som förut..

Men jag
älskar henne & skulle kunna gå över alla berg på jorden för hennes skull. Ibland får men helt enkelt nöja sig med det man har. & herregud, tro inte att jag inte är nöjd med det som berikar mitt liv. För jag har aldrig mer varit såhär lycklig i både själ & hjärta. Det enda jag begär är att verkligen ha henne till 100%. & det har jag inte just för tillfället. & det enda jag kan säga är att det gör ont. Väldigt ont.I'm been asking all the time
Could I be blind
Hey, I'm kinda feeling
That there's just one reason why
Love won't die
Hey, I'm kinda pleading
Stay by my side
Cos I can't eat, can't sleep
You're the only thing I care about
When you smile, you're so sweet
If I could tell you
The way I feel..

Believe in me, and you'll see
That I'm down on my knees, baby
Please, believe and you'll see
That my life is yours

All the mountains that we climb
Day at a time
I promise you no heartache
Nothing left to hide
Swallow my pride
Guess you're believing
I'm turning the tide

Cos I can't eat, can't sleep
You're the only thing I care about
When you smile, you're so sweet
If I could tell you
The way I feel..

Believe in me, and you'll see
That I'm down on my knees, baby
Please, believe and you'll see
That I'm down on my knees, baby
Hoping that you will
Believe in me, and you'll see
That I'm down on my knees, baby
Please, believe and you'll see
That I'm down on my knees, baby.bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0