Jag tänkte att det kanske var dags för en liten uppdatering såhär på starten av helgen. 
Jag kommer inte spendera mycket tid framför bloggen nu på ett tag, med tanke på att jag är ganska fullproppad med saker att göra, framöver. Eller ja, är inte så dramatiskt som det låter, men iaf.
 
I skrivande stund sitter jag & pluggar religon. Vilket jag kommer behöva göra tills jag lägger huvudet på kudden & slocknar av utmattning. Antagligen med boken rakt över fejset. Hade inte förvånat mig dirr. Drömma om plugg kommer jag med stor sannolikhet också göra.
Jag har en hel bok att läsa ut & skriva recension om PÅ ENGELSKA. FML redan där. 
 
Tänkte lite att jag ska göra så mycket som möjligt för att slippa göra FÖR mycket på höstlovet, för höstlovet består av Göteborg & spendera tid med min Lina. Min min min. Fan vad fint det låter ändå. Min Lina.
Smakar fint i munnen minsann. 
 
Har några ess i rockarmen planerat för henne & mig minsann. Eller ja, kanske inte riktigt så många. Men iaf ett ess. Så de så. Och hon har inte en aning, det som gör det hela tusen gånger roligare. Jag är ju ändå en människa som älskar att överraska. Mhm. 
 
Imorgon blir det äventyr med farmor. Vi ska till min kusin Marie i Mjölby för att fira hennes ena son som fyller/fyllt år. & med tanke på att jag träffar de kanske 1 gång om året, om ens det ibland, så var det givet att jag skulle följa med. Det blir trewligt. 
 
Och på söndag åker jag som sagt till Göteborg, & stannar en hel vecka. Älska det! 
Massa massa mys står på schemat om jag får bestämma. Mhm.
 
Men nu mina kära vänner, måste jag fortsätta med pluggeriet. Wää wää wää. Puss på er & ha en fantastiskt bra helg. Det tänker jag ha!
 
Vet inte riktigt vart jag ska börja med alla frågor alltzå. 
 
Får försöka börja någonstans i virrvarvet. He-he. 
 
Ida frågar
Vill du ha barn nångång i framtiden? 
 
Mitt svar
Jajamänsan! Utan tvekan. Barn är det absolut bästa som finns. Så någon gång ska jag, eller vill jag minsann ha 2 små knattar att gosa med!
 
Marra (mamma) frågar
Vad gör du om 1 år? Vad gör du om 5 år? Vad gör du om 10 år?
 
Mitt svar:
Jadu mamma. Kanske den bästa frågan av alla, haha. Vet jag det själv ens tror du? Tvek på det.
Men jag tänker lite såhär, att om 1 år pluggar jag antagligen fortfarande. För att på så sätt ta tag i mitt liv, & mina framtida chanser att få tag i ett arbete. Om 5 år är jag garanterat (förhoppningsvis) klar med allt vad skola heter. & finns förhoppningsvis bosatt I eller i NÄRHETEN av Göteborg. 
Om 10 år ser jag mig själv jobbandes Nine to Five på ett dagis, precis som jag vill & strävar efter.
Sen ser jag ju gärna att jag inte bor ensam, utan gärna en prinsessa att dela vardag & allt annat med.
& givetvis, cheesy osv, men vara frisk & kanske framförallt vara lycklig.
 
Josefina frågar:
Vad var det som gjorde att du föll för just din nuvarande tjej? 
 
Mitt svar:
Skulle nog påstå att det är helheten. Cheesy svar, japp. Men det är lite så det är. Jag tycker helt enkelt att vi klickade bra både i verkligheten & innan dess över mobil & internet. Jag visste iprincip väldigt mycket mer om henne, än hennes närmsta vänner innan vi sågs. Bara det tycker jag säger ganska mycket, donno. Sen är hon ju otroligt charmig, vacker & hur bra som helst på alla plan. Dessutom får hon det att kännas som om min mage lämnar kroppen av pirr ibland. & den känslan skulle jag nog påstå iaf i mitt liv är väldigt sällsynt.
 
Sara frågar:
Vilket var ditt favoritämne i skolan?
 
Mitt svar:
Hm. Knepig nöt det där, eftersom jag inte var något av en vidare plugghäst överhuvudtaget. & var iprincip less på skolan innan jag ens klivit innanför dörrarna första skoldagen, hah. Meeeeen, för att ge dig ett svar på din fråga, så säger jag nog i så fall.... Eeeeeeh..... Sexualkunskap? Hah. Nejmen serri.. typ.. kanske... Data! Är galet tekniskt intresserad,  & det var nog det närmaste teknik man kunde komma under skolans tid.
MEN, nu kom jag på att jag i gymnasiet någon gång hade teater, eller om det var i högstadiet. Det tycker jag är skit roligt också!
Jag har ikväll sett något av det absolut sjukaste mina ögon någonsin skådat. På riktigt. 
 
Kalla fakta återkom idag. & handlar om, som ni kanske listat ut av rubrik och bild ovan. Om Parken Zoo, en av Sveriges mest besökta djurparker. 
 
Och för er som inte såg det. Se det, för att förstå vad som försigår bakom dörrar ni inte ens visste existerade
 
Jag sitter fortfarande & är mållös. Jag vet inte vad man ska tänka & skriva om monster
 
Den parkansvariga Helena Olsson, förklarade försvinnandet av djuren från parken, som att de placerats i en annan djurpark. Så var alltså inte fallet. Bakom parken, där ingen ser, finns en stor container, & öppnar man dörrarna till den så får man se det här; 

 
& ja, li kan ju läsa på textremsan vad det står antar jag. 
De har alltså placerat en frys bakom parken, där de slänger in alla djur som de avlivar, för att få plats med NYA utrotningshotade djur. Det finns inte tillräckligt mycket plats för alla djur i parken, vilket innebär att de gör sig av med "mindre populära" djur (eller hur fan de resonerar) för att ta in nya djur, som drar en större publik.
 
& det mest rättvisa & lättaste (!) sättet för de är då att... döda djuren. Helt friska.
 
& till alla de människor som säger "att media förvränger" & "det är bara från medias synvinkel" kan dra dit pepparn växer. Det är såhär verkligheten där ser ut. Vi har fått det på FILM för helvete. Vad är det ni inte ser, som alla andra så tydligt ser?

& att VI som besöker parken (jag har aldrig varit där, tack & lov) är de som betalar för att parken ens ska kunna gå runt, får mig på riktigt att må illa. Eftersom parken förra året gick en halv miljard i förlust, så var det vi vanliga skattebetalare som fick stå för kostnaderna för att kunna hålla Parken Zoo på en vettig balansgång.
 
Jag hoppas att människorna som på något sätt bidragit till det här aldrig någonsin kommer sova gott om nätterna, & att ekona av djurens förmodade skrik följer er ner i graven.
 
Jag har aldrig varit ett fan av djurparker överhuvudtaget, för jag tycker det är så nära djurplågeri man kan komma. & efter det här ska jag aldrig mer sätta min fot på en djurpark. Aldrig.
 
Skämmes ta mig fan.