Innan jag kände dig.

Jag tänkte att det kanske var dags för en liten uppdatering såhär på starten av helgen. 
Jag kommer inte spendera mycket tid framför bloggen nu på ett tag, med tanke på att jag är ganska fullproppad med saker att göra, framöver. Eller ja, är inte så dramatiskt som det låter, men iaf.
 
I skrivande stund sitter jag & pluggar religon. Vilket jag kommer behöva göra tills jag lägger huvudet på kudden & slocknar av utmattning. Antagligen med boken rakt över fejset. Hade inte förvånat mig dirr. Drömma om plugg kommer jag med stor sannolikhet också göra.
Jag har en hel bok att läsa ut & skriva recension om PÅ ENGELSKA. FML redan där. 
 
Tänkte lite att jag ska göra så mycket som möjligt för att slippa göra FÖR mycket på höstlovet, för höstlovet består av Göteborg & spendera tid med min Lina. Min min min. Fan vad fint det låter ändå. Min Lina.
Smakar fint i munnen minsann. 
 
Har några ess i rockarmen planerat för henne & mig minsann. Eller ja, kanske inte riktigt så många. Men iaf ett ess. Så de så. Och hon har inte en aning, det som gör det hela tusen gånger roligare. Jag är ju ändå en människa som älskar att överraska. Mhm. 
 
Imorgon blir det äventyr med farmor. Vi ska till min kusin Marie i Mjölby för att fira hennes ena son som fyller/fyllt år. & med tanke på att jag träffar de kanske 1 gång om året, om ens det ibland, så var det givet att jag skulle följa med. Det blir trewligt. 
 
Och på söndag åker jag som sagt till Göteborg, & stannar en hel vecka. Älska det! 
Massa massa mys står på schemat om jag får bestämma. Mhm.
 
Men nu mina kära vänner, måste jag fortsätta med pluggeriet. Wää wää wää. Puss på er & ha en fantastiskt bra helg. Det tänker jag ha!

Its over.

 
Vet inte riktigt vart jag ska börja med alla frågor alltzå. 
 
Får försöka börja någonstans i virrvarvet. He-he. 
 
Ida frågar
Vill du ha barn nångång i framtiden? 
 
Mitt svar
Jajamänsan! Utan tvekan. Barn är det absolut bästa som finns. Så någon gång ska jag, eller vill jag minsann ha 2 små knattar att gosa med!
 
Marra (mamma) frågar
Vad gör du om 1 år? Vad gör du om 5 år? Vad gör du om 10 år?
 
Mitt svar:
Jadu mamma. Kanske den bästa frågan av alla, haha. Vet jag det själv ens tror du? Tvek på det.
Men jag tänker lite såhär, att om 1 år pluggar jag antagligen fortfarande. För att på så sätt ta tag i mitt liv, & mina framtida chanser att få tag i ett arbete. Om 5 år är jag garanterat (förhoppningsvis) klar med allt vad skola heter. & finns förhoppningsvis bosatt I eller i NÄRHETEN av Göteborg. 
Om 10 år ser jag mig själv jobbandes Nine to Five på ett dagis, precis som jag vill & strävar efter.
Sen ser jag ju gärna att jag inte bor ensam, utan gärna en prinsessa att dela vardag & allt annat med.
& givetvis, cheesy osv, men vara frisk & kanske framförallt vara lycklig.
 
Josefina frågar:
Vad var det som gjorde att du föll för just din nuvarande tjej? 
 
Mitt svar:
Skulle nog påstå att det är helheten. Cheesy svar, japp. Men det är lite så det är. Jag tycker helt enkelt att vi klickade bra både i verkligheten & innan dess över mobil & internet. Jag visste iprincip väldigt mycket mer om henne, än hennes närmsta vänner innan vi sågs. Bara det tycker jag säger ganska mycket, donno. Sen är hon ju otroligt charmig, vacker & hur bra som helst på alla plan. Dessutom får hon det att kännas som om min mage lämnar kroppen av pirr ibland. & den känslan skulle jag nog påstå iaf i mitt liv är väldigt sällsynt.
 
Sara frågar:
Vilket var ditt favoritämne i skolan?
 
Mitt svar:
Hm. Knepig nöt det där, eftersom jag inte var något av en vidare plugghäst överhuvudtaget. & var iprincip less på skolan innan jag ens klivit innanför dörrarna första skoldagen, hah. Meeeeen, för att ge dig ett svar på din fråga, så säger jag nog i så fall.... Eeeeeeh..... Sexualkunskap? Hah. Nejmen serri.. typ.. kanske... Data! Är galet tekniskt intresserad,  & det var nog det närmaste teknik man kunde komma under skolans tid.
MEN, nu kom jag på att jag i gymnasiet någon gång hade teater, eller om det var i högstadiet. Det tycker jag är skit roligt också!

Parken Zoo, största skämtet på jorden.

Jag har ikväll sett något av det absolut sjukaste mina ögon någonsin skådat. På riktigt. 
 
Kalla fakta återkom idag. & handlar om, som ni kanske listat ut av rubrik och bild ovan. Om Parken Zoo, en av Sveriges mest besökta djurparker. 
 
Och för er som inte såg det. Se det, för att förstå vad som försigår bakom dörrar ni inte ens visste existerade
 
Jag sitter fortfarande & är mållös. Jag vet inte vad man ska tänka & skriva om monster
 
Den parkansvariga Helena Olsson, förklarade försvinnandet av djuren från parken, som att de placerats i en annan djurpark. Så var alltså inte fallet. Bakom parken, där ingen ser, finns en stor container, & öppnar man dörrarna till den så får man se det här; 

 
& ja, li kan ju läsa på textremsan vad det står antar jag. 
De har alltså placerat en frys bakom parken, där de slänger in alla djur som de avlivar, för att få plats med NYA utrotningshotade djur. Det finns inte tillräckligt mycket plats för alla djur i parken, vilket innebär att de gör sig av med "mindre populära" djur (eller hur fan de resonerar) för att ta in nya djur, som drar en större publik.
 
& det mest rättvisa & lättaste (!) sättet för de är då att... döda djuren. Helt friska.
 
& till alla de människor som säger "att media förvränger" & "det är bara från medias synvinkel" kan dra dit pepparn växer. Det är såhär verkligheten där ser ut. Vi har fått det på FILM för helvete. Vad är det ni inte ser, som alla andra så tydligt ser?

& att VI som besöker parken (jag har aldrig varit där, tack & lov) är de som betalar för att parken ens ska kunna gå runt, får mig på riktigt att må illa. Eftersom parken förra året gick en halv miljard i förlust, så var det vi vanliga skattebetalare som fick stå för kostnaderna för att kunna hålla Parken Zoo på en vettig balansgång.
 
Jag hoppas att människorna som på något sätt bidragit till det här aldrig någonsin kommer sova gott om nätterna, & att ekona av djurens förmodade skrik följer er ner i graven.
 
Jag har aldrig varit ett fan av djurparker överhuvudtaget, för jag tycker det är så nära djurplågeri man kan komma. & efter det här ska jag aldrig mer sätta min fot på en djurpark. Aldrig.
 
Skämmes ta mig fan.
 

Hit me baby, one more time.

 
Ermpf. 
 
Eftersom jag varit så himla kreativ med mina kärleksfulla, något knepiga blogginlägg på senaste tiden, tycker jag att det ta mig fan är hög tid för FRÅGESTUNDEN, WÖÖÖÖ HÖHÖÖHÖÖÖÖ! Vet att ni fullständigt älskar såna inlägg. Heh.
 
Shoot! Hit me with your best shot. Ingen fråga är för dum. Kom an bah!

I dont do such things.

Jag tänkte på en sak, nu när jag satt på skithuset. 
 
Alltså, det finns ju x antal saker som är fullständig TABU att syssla med första gången man träffar någon. & efter 100 gånger också iofs. But still.
 
1. Att använda toaletten för att göra nummer 2. Det bara går ju inte. Sånt gör man inte. Att förpesta ett badrum, sitta där & trycka & tänka "Alltså, nu när jag är klar här, OM jag bajsar, kan jag ge mig fan på att någon kommer gå in max 5 minuter efter mig, förstå vad jag sysslat med &... &....". Det är ju hemskt. Därför håller man sig. & får istället en otrolig smärta i magen. & istället blir man gasig i magen, vilket direkt leder oss in till nästa punkt....
 
2. Man fiser INTE i närheten av den människan. & helst inte alls. Det finns liksom de gångerna som det känns som att man ska föda ett barn ur rövhålet, men väljer att istället för att föda fisen, trycka upp den igen. Egentligen mot sin vilja, för egentligen vill man ju bara fläka upp benen i luften & fisa. Precis som man gör hemma. & då istället trycks det upp i de högre delarna av kroppen, som direkt leder oss in på nästa punkt....
 
3. Rapa inte inför henne/honom. Egentligen är ju den punkten ganska absurd, eftersom det är det mest normala en människa gör. Iofs är det pretty normalt att bajsa, & fisa också. But still. Det är liksom från ett annat, lite mer... privat (?) hål. Dricker man tex cola, & känner att man har en jävla schabrakare till rap på g, så trycker man in den, och låter den övergå till någon slags smygar rap istället, för en sån är mycket lättare att ursäkta. Än att förstöra hela stämningen med en "BÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRP!" när man sitter & äter. 
 
4. Kanske lite mer udda punkt för just mig, donno. Men jag AVSKYR & har jätte svårt för att äta med människor jag inte känner. Om jag tex träffar någon för första gången, är jag rädd för att se ut som en gris, & det i sin tur resulterar i mer spill och grisande än det nödvändigtvis hade behövt vara. & helst äter man inte så mycket att man blir mätt heller, utan man tycker det är färdig grisat med en halv tacorulle. Istället för att trycka i sig två. Som man brukar. 
 
Ska jag ta mig friheten (!) att göra alla dessa 4 punkter första gången jag träffar någon, ska jag känna mig övermänskligt bekväm & trygg med någon innan det sker. & eftersom jag sällan känner så efter första gången, får jag helt enkelt stå ut med en uppblåst mage, & smärta. Det är helt enkelt smällar som jag är villig att ta.
 
Alltså, egentligen... nu när jag läser igenom det här. Vad störd man är. Men... jag bjuder på det. Cheers!

Men jag låtsas att jag inte känner dig.

Kära Herr Jonas Gardell - Du är ett geni utan dess like.
 
Hans serie som just nu cirkulerar på svt, kan vara den mest gripande & breath taking serien jag någonsin vilat mina ögon på. 
Så jävla starkt berörd man blir. Jag blir. 
& så jävla elak världen är ändå. 
 
Till er som _inte_ sett serien "Torka aldrig tårar utan handskar", bör definitivt ta sig tiden att se den. 
Så otroligt stark, men så otroligt vackert budskap ändå.
Nog för att jag är lipsillen nr 1, men jag har inte bara gråtit en gång till den serien, utan så många gånger att jag inte längre kan räkna det på båda händerna. 
 
Se den.
 

Såg första avsnittet av The walking dead's säsong 3 idag också.
Alltså, den serien är den bästa serien ever made. Period. 
& tätt intill kommer givetvis Prison break, som jag totalt fastnade för när den cirkulerade på tv. Eller ja, i efterhand har jag "köpt" serien & tittat, but still. 
 
Inte sett den heller? Well, se den också. 
 
Haha, lite halvt tråkigt inlägg sådär. Men ja.
 
Nu ska jag roa mig med att titta på "Ensam mamma söker" innan jag bestämt låter min blå vila för idag. 
Fan vilken nörd jag är ändå.
 
& så kan jag avslöja att jag saknar Lina. Mycket. Vill inget hellre än att det blir fredag. Nu. <3
 

Can you blow my whistle baby?

Egentligen är jag inte riktigt klok. Klockan är snart halv 3 på natten, & här sitter jag envis som en jävla åsna & tvingar fram ett blogginlägg. 
På tal om åsnor. Varför använder man uttrycket "envis som en åsna" egentligen? Så jävla envisa är de la inte?
En liten nattfundering sådär. 
 
& så är jag så barnsligt trött också. Så det känns som att det här inlägget kommer bli allt annat än roligt & intressant. 
Även om jag brukar skratta åt _allt_ när jag är övertrött, & iofs annars också. Men iaf. 
Bläh. 
 
Hur som haver. Jag längtar otroligt ofantligt mycket till helgen som kommer.
Göteborg - here i come again. 
Inflyttningsfest ska det bli bland annat minsann. Tänkte jag skulle sikta på att göra en Gretas repris. Fast i samma stund som jag nämnde det för mamma tog det inte många sekunder innan ett "Fast nä." 
Det skulle nog bli konstigt.
Med tanke på att jag hånglade med en kille. Tydligen (?) bland annat. & att jag som pricken över i:et tydligen också  dansade någon slags "hej jag vet inte hur man dansar, så jag kör den klassiska plocka äpplen & blåbär dansen!" För då är man så jävla cool har jag hört.
 
& att göra de två sakerna framför min nyfunna flickvän, skulle nog antagligen sluta i katastrof.
Hångla med en kille - ja, det säger ju verkligen sig självt. 
Dansa "plocka äpplen & blåbär" dansen, skulle ju antagligen inte ge mig ett sådär jätte gott & charmigt intryck på alla hennes samlade vänner. Hah.
Med andra ord - jag avstår hångel med killar (!) & avstår från dansgolvet & överlåter helt enkelt det till de som inte har råd att sitta i soffan & dricka öl. 
Japp, så får det bli.
 
Trösten med STORA "" där är väl att jag tydligen gjorde det väldigt diskret. Hur fan man nu kan göra det med ett antagligen fullproppat dansgolv. Men ja. Vad vet jag. Jag stod säkert bakom en gardin. Vill gärna inbilla mig det iaf. Det är ganska diskret i mina öron. 
 
Idag var det kalas. För min älskade syster som fyllde 19. Imorgon blir det kalas igen. För moster Monica som fyller... ermpf... år. Jag älskar kalas, för man blir alltid så bortskämd med god mat. & eftersom jag är ett väldigt stort fan av allt vad mat heter, så är det allt annat än fy skam minsann.
Jag sa ju inte "Ska vi äta här?" varje gång vi blev bortbjudna till någon, för intet.
Något jag får höra än idag kan jag säga. 
Tokig man var egentligen. När man var ung. & "gammal". 
 
Alltså, okej. Nu spårar det. Så jävla ovärt inlägg. & NU mina damer & herrar (?) tror iofs inte det finns en enda karl som läser min blogg, but still. Kanske någon tjej som känner sig fångad i fel kropp. Då passar det ju & säga karl. Aja, skitsamma. 
 
......Jag börjar om. & NU mina damer & herrar ska jag sova. Puwss osv.
 
 

Det har sagts att jag förtjänar nånting mer.

 
Tänkte att det banne mig var på tiden att uppdatera lite, eftersom jag kan se att det var alldeles för länge sen. Im sowwy for that. Ni måste ha saknat mig något fruktansvärt. Host host. 
 
Livet rullar på, huvudet upp och fötterna ner. 
Plugg, plugg & åter lite plugg till. 
 
Varit i Göteborg, firat födelsedagar både idag, och andra dagar. Snajsigt som tusan. 
 
Min mamma fyller år idag, vilket resulterade i att jag stod x antal timmar i köket, när hon givetvis ska slippa tänka på det när hon fyller år. Blev 3 rätters. 

Till förrätt: Avokado, räkor, ruccola med tomatvinegrätt. 

Till varmrätt: Pepparbiff, med rostade grönsaker & potatis, givetvis lite sallad, 2 olika örtsmör och tzatsiki till det.
 
& avslutningsvis till efterrätt: Vanilj pannacotta med mosade jordgubbar & en liten noblesse som topping.
 
Är fortfarande mätt kan tilläggas. Och som present gav jag henne 2 biljetter till Johan Glans world tour of Skandinavium, som jag och mamma ska njuta och skratta till den 11 November i Norrköping. Fint som smör det minsann.
 
Men den största nyheten av de alla är nog ändå att jag gått & blivit kär. Lyckligt kär. Eftersom hon så otroligt fint besvarar det jag känner. 
Historien om hur vi träffades kan nog vara den roligaste på bra länge.
 
Vi träffades på en gaybar när jag var i Göteborg senast. Som ni minns så var jag otroligt full, letade på något sätt upp henne där inne, hånglade upp henne, och innan jag begav mig så frågade jag efter hennes nummer. Fick det, och beundras fortfarande över att jag överhuvudtaget lyckades skriva in alla siffror korrekt med tanke på hur full jag var. 

Det roligaste med det hela dock, är att det tog typ 2 veckor innan jag en dag bara "Men fan.. tog inte jag någons nummer på Gretas?" Kollade därför igenom min telefonbok, & visst fanns det någon där med namnet "Gretas", skrev till henne, & ja.. på den vägen är det helt enkelt. 
 
Jag var hos henne nu i helgen, och ska dit nästa helg igen. Mihi. Ännu finare än smör det.
Hon är fin hon. <3 
 
Nu ska jag försöka plugga lite. Hrmpf. Ska prata muntligt inför klassen imorgon. I 5 minuter. & som om inte det vore nog, med tanke på att det är det värsta jag vet typ. Det är på engelska också. FMLbloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0