Believe me when I say so, 
I want you to know how things can feel.
 

Jaha. Då var redan halva veckan gången, imorgon. Onsdag redan. Och jag som hade hoppats att lovet skulle gå lååååångsamt. Men tji fick man för det. 
 
Så vad har då hänt sen sist jag skrev? Ingenting av värde iaf. Jag funderar i min soffa om dagarna som vanligt, och förmodligen mer än jag borde. Jävla tankar. Om man ändå kunde styra dem. Kan ingen liten japan eller kines uppfinna en tanke-styrare? Jag köper den direkt, oavsett belopp... jag lovar.
Hade varit en ofantlig lättnad om man hade kunnat välja vad man ska lägga tankar och energi på istället för att dem hela tiden automatiskt läggs på fel. 
 
Jag saknar sånt som jag inte borde sakna. Och jag saknar saker som jag egentligen inte kan sakna. Om det make sense, vilket det förmodligen inte gör. Inte ens för mig. 
 
Jag läste en hemskt rolig quote idag. Som jag givetvis direkt kunde relatera till.
"People keep telling me that the right person will come along. I think mine got hit by a bus or something.
 
I mitt fall hade det inte förvånat mig det minsta om det var sant. Jag vet inte hur många gånger den korta meningen "jag saknar...." inkluderats i mina blogginlägg under åren. Men det är förmodligen bra många. 
Så jävla typiskt, att den rätta som någon gång skulle klampa in i mitt liv, blivit överkörd av en buss. 
Hur mycket oflyt kan en människa möjligt ha? (jag är ironisk här, för dem som inte fattar det. Hah)
 
Hur som haver. Slut med skitsnacket för idag. Jag tänker såhär... vill ni se en VIDEOBLOGG igen, får ni fan i mig komma med förslag på vad jag kan prata om. Ni får till imorgon på er att ösa in förslag. Kommer ni inte på något som jag nappar på, blir det aldrig mer någon. Så med andra ord - ös in med hemska förslag. Perfekt. 
 
Puss osv.
 
 

3 kommentarer

Lime

19 Feb 2013 23:03

Berätta om tio saker du vill hinna göra Innan du dör. I ett videoinlägg :)

Linnea

20 Feb 2013 08:19

Beskriv din drömtjej :D typ utseende och personlighet

Malin

20 Feb 2013 13:56

Tack för era tips! Drar med dem i nästa videoblogg som kommer. Håller på att ladda upp en as we speak! :)

Kommentera

Publiceras ej