Jahaja. Då var snart den här helgen över också. Har kommit till det stadiet, att jag tycker att både veckorna OCH helgerna går alldeles för fort. Tiden liksom på riktigt bara flyger iväg. Tur att jag står så jävla stadigt på mina rangliga ben, så jag inte dras med i vinden. 
 
Som ni säkerligen vet har jag haft besök i helgen, & det har varit så trevligt så minsann. Mycket skratt & film. Helt i min smak med andra ord. Skrattat så jag fått ont i magen flera gånger. Det var länge sen jag skrattade så hjärtligt faktiskt. Skönt! 
 
Nu sitter jag bara & fiser & väntar på att tiden ska gå lite till. Fick en inbjudan av mamma idag, att det minsann blir stormiddag idag. Så jävlans trevligt.
 
Anledningen till att jag sitter & fiser? Förmodligen för att jag täppt till rövhålet under hela helgen. Jag är inte den som lägger av en brakare eller en smygare för den delen när jag har besök från någon jag aldrig förut träffat.
Alltså, vad fan... varför i allsin dar är det så? Varför ska jag egentligen låta mitt rövhål lida & magen därför endast bestå av gaser som trycker på & vill ut, & jag istället envisas med att knipa igen? Nej fy farao. Jag vet ju hur ont i magen jag får av det, ändå kan jag inte släppa på gränserna. Illa som fan. 
Nu får jag stå mitt kast. 
 
Intressant läsning in deed känner jag. Inte gjort ett blogginlägg på flera dagar & skriver om fisar. Så jävla retard.
 
Nu ska jag fortsätta fisa & lyssna på min älskling. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej