Alltså, ibland undrar jag vart världen är på väg. På riktigt. 
 
Varnar härmed känsliga läsare/tittare för bilden som kommer här nedanför. (Valde att lägga den där nere den här gången, på grund av vad bilden helt enkelt innehåller.) Ni kanske förstår av bilden här uppe ↑
 
Ibland blir man rädd. & ibland blir man kanske lite mer rädd. 
Liksom, på riktigt? Okej, dem här människorna har ju antagligen problem sen innan med just det här, & just det i sig är ju jätte tragiskt. Men att... gå såhär långt? "It hurts, but i do it for Justin :(((((((", "This was earlier, (taggar Justin Bieber) sorry for not being able to write your name on there... sorry."
"You stop using drugs and we'll stop cutting. You make this world meaningless and we've lost hope."
 
Alltså, okej. För det första så känner dem förmodligen inte ens Justin, mer än att kanske (!) ha sett honom på konsert, & det är förmodligen det närmaste dem någonsin kommer komma. För det andra är det ju ganska galet iaf i min värld att ANTA att han använder droger bara för att han är känd, & för att någon tidning skrivit "från säker källa" att han setts med en joint iförrgår. Tippar på att dem här tjejerna på bilden nedanför, tagit skvallerblaskorna på lite för stort allvar. 

Och dessutom att starta en jävla kampanj för det här & uppmana (!!!!) unga tjejer att skära sig själva för att någon jävla bildjävel som förmodligen bara är skit, är ju helt absurt. 
Har man ens några hjärnceller i pallet överhuvudtaget då, undrar jag? Förmodligen inte. Idioti på hög nivå.
 
Det är ju också ganska tragiskt att skvallerblaskorna går ut med sånt här, för att dem om några borde kanske vara medvetna om att vissa människor faktiskt andas och pustar Justin Bieber. Då menar jag att deras liv mer eller mindre cirkulerar ENDAST runt honom. Man kan nog utan överdrift kalla dem för besatta helt enkelt. 
& om något sånt här som att han skulle använda droger då kommer ut i luften, hur tror dem att vissa människor då ska reagera? 
Vissa skiter ju uppenbarligen blanka fan i om han röker på då & då, för att dem inte känner honom (som jag), & så finns det dem som stänger in sig, plockar fram rakbladet & förstör sig själva.
 
Menar bara att man kanske inte ska ta allt man läser på så jävla stort allvar jämt. 
Och så vitt jag kan se har han en alldeles egen kategori på Twitter också. "Cutforbieber".
Vilken ära! 
 
& bara grejen att lägga ut sånt här, och dessutom tagga honom tyder ju på stora allvarliga problem hos dem här tjejerna. Tycker i det här fallet mer synd om Justin, som kanske faktiskt ser det här, som i så fall förmodligen känner en jävla skuld, & det i sin tur kanske slår tillbaka på ett sätt för honom, som jag inte tror är speciellt hälsosamt. Ibland borde nog folk bara ge fan i att lägga sig i.
 
Ptja, vet inte vad mer jag ska säga faktiskt. 
 

Kommentera

Publiceras ej