This isn't good.

And i can't stop thinking about you
 
Mjaha, då var den här helgen över minsann. Fan vad fort det går! Omg.
 
I fredags åkte jag till Hultsfred efter skolan. Till Lundellarn. Vi började tagga lite smått inför festen på kvällen, & efter en stunds häng hemma hos henne begav vi oss till Mimmi's place. För att lite senare bege oss till festen. Det var en jävlans massa folk, & jag var nog den som med god marginal spräckte åldersstrecket. Höhe. 
Men det var trevligt som attan minsann. Woop woop. Full blev jag också. Hurra. 
Gjorde bort mig en eller två gånger kan tänkas, men det bjuder jag på. Haha. 

Sen på Lördagen var det bakishäng, slappt slappt, skönt skönt. På kvällen traskade vi över till Mimmi igen iaf, & hade filmkväll med en jävlans massa goda tillbehör på bordet. Onom nom.
Det var trevlans minsann!
 
& idag har det varit kalas i Eksjö hos kusin Sara som har flyttat till hus med sin boyfränd. Mycket trevligt, mycket trevligt. Gillar tillställningar som kalas med släkten osv, eftersom jag nog har den bästa släkten som går att få. 
Mhmm. 
 
Nu har Helene precis gått utanför dörren & jag tänkte väl att jag skulle försöka kolla ikapp lite skilda världar innan det är dags att duscha & skutta ner i sängen. Woop woop!
 
För övrigt om ni ville veta, så har jag otroligt (!) ont i båda benen, från knäna upp till murran typ. 
Tror Emily knäckte nöten vad det berodde på. När vi på festen gick ut på balkongen för att röka, gick jag många gånger ut där utan varken jacka eller skor (så jävla clever, haha), & jag frös då som ni kan gissa som ett jävla cp. 
& spände förmodligen tydligen både det ena & det andra. Så ptja, får nog skylla mig själv. Tog mig lite vatten över huvudet osv. 
 
För övrigt, så syftar jag INTE på den ni tror jag syftar på i den allra översta meningen. Så nu var det sagt.
(Och inte på mig själv heller för den delen, med tanke på ego bilden, hahah)
 
Puss & kram på er, era negerbarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin

Mitt namn är Malin, är 25 år ung. En homosexuell tjej som skriver om aktuella samtalsämnen.

I min blogg, kommer du kunna läsa om allt från hur det ser ut i min vardag, till heta & mindre heta ämnen i dagens samhälle. Så vill du inte bara läsa om tråkigt mode, ska du låta ögonen vila på min blogg.

RSS 2.0