Det här är något som bara inte får hända i direkt sänd tv.
Den här programledaren Sarah Murdoch, ska i australiens version av Top Model presentera vinnaren av de här två tjejerna.. hon får ett namn i sin örsnäcka, men vad händer?

Hon presenterar såklart tjejen som hon får höra i sitt öra som vinnare, men mitt under hennes tacktal kommer nyheten som är allt annat än lätt att meddela. Hon har alltså fått fel namn presenterat i örat & måste därmed sänka den andra tjejens drömmar till botten, medan den andra såklart istället blir överlycklig.
Att göra det här inför en FULLSATT arena med två tjejer vars dröm är att bli den nästa Top Model, & få vara med om något så fruktansvärt pinsamt, måste vara något som de alla går & grämmer sig över för resten av sina liv.
Speciellt för programledaren!
Jag är inte avundsjuk!

Det roliga är dock att det är en stor fet bild på vinnaren i bakgrunden, under hela tiden även när hon ropar ut den första tjejens namn.. borde det inte redan där klingat en klocka för alla att något är otroligt fel?

Hon, tjejen som "vann" fast inte vann egentligen, kommer att kompenseras med en okänd summa pengar & en resa till New York för besväret. Inte fy skam ändå, men fyfan vilken mardröm, haha!

3 kommentarer

maja.

03 Oct 2010 11:07

haha ja. hon kommer nog att finnas med i min blogg lite grann :)

maja.

03 Oct 2010 17:43

åh vad kul. alltid roligt med nya prenumeranter.

Bam

04 Oct 2010 14:29

AHAHHAHAAH kan inte sluta skratta!

Kommentera

Publiceras ej